ΚΥΠΡΟΣ

Ταξιδεύει για το τουρνουά συμπερασμάτων

Ταξιδεύει για το τουρνουά συμπερασμάτων

Ο κύκλος των διεθνών φιλικών αγώνων για την Εθνική Παίδων U-17 συνεχίζεται στην Αλβανία με τη συμμετοχή της σε τουρνουά ανάπτυξης της UEFA σε συνεργασία με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλβανίας.


 
Μετά το διπλό φιλικό με το Λουξεμβούργο στην Κύπρο οι νεαροί διεθνείς μας από τις 2 μέχρι τις 5 Μαΐου θα περάσουν από νέες φιλικές εξετάσεις και ο απολογισμός από το διεθνές τουρνουά θα βοηθήσει σημαντικά ενόψει της συνέχειας.
 
Στο τουρνουά εκτός από τη διοργανώτρια χώρα και την Κύπρο, θα λάβουν μέρος το Μαυροβούνιο και Αρμενία, που προετοιμάζονται επίσης για τις υποχρεώσεις τους στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17.
 
Η προσπάθεια για συγκρότηση της ομάδας που θα λάβει μέρος στο δεύτερο όμιλο της προκριματικής φάσης ουσιαστικά μπαίνει στην τελική ευθεία μέσα από το τουρνουά της Αλβανίας και οι απαιτήσεις για διάκριση στη νέα διοργάνωση είναι δεδομένες.
 
«Η χρησιμότητα τέτοιων αγώνων είναι μεγάλη και σίγουρα θα έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δούμε που βρισκόμαστε και πως προχωρούμε για τα πιο δύσκολα που θα ακολουθήσουν.
 
Πέραν από το δεδομένο κέρδος της εμπειρίας θα δούμε και την ανταπόκριση της ομάδας μας σε αποστολές με πιο ψηλό βαθμό δυσκολίας. 

Μέσα από τέτοια παιχνίδια οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές κερδίζουν δυνατά εφόδια που θα φανούν χρήσιμα στην αποστολή της Λευκορωσίας», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Πάμπος Πίττας.
 
Η Εθνική μας θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά στις 2/5 με αντίπαλο την Αρμενία, συνέχεια με το Μαυροβούνιο στις 3/5 και φινάλε με την Αλβανία στις 5/5 στο Εθνικό Στάδιο Κεμάλ Σταφά στα Τίρανα.
 
Η Αρμενία βρίσκεται στην 42η θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης με 2.000 βαθμούς, το Μαυροβούνιο στην 47η θέση με 1.333 βαθμούς και η Αλβανία στην 32η θέση με 3.833 βαθμούς. Η Κύπρος βρίσκεται στην 44η θέση της UEFA με 1.667 βαθμούς.

Στην αποστολή της Αλβανίας συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνος, Γιώργος Ευσταθίου
ΑΕΛ: Παντελής Παντελή, Στυλιανός Παντελή
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Δημήτρης Δημητρίου, Φάνος Λαζαρίδης, Λοΐζος Πούννας, Θεόδωρος Νέστωρος, Δημήτρης Πεσκίας
ΑΠΟΕΛ: Μάρκος Κιτρομηλίδης, Ζαχαρίας Άδωνη, Μιχάλης Χαραλάμπους
ΑΠΟΛΛΩΝ: Νικόλας Γεωργίου, Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ, Μιχάλης Γενεθλίου, Ιωάννης Βασιλειάδης
ΕΡΜΗΣ: Στυλιανός Κωνσταντίνου
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μιχάλης Κλάρκ, Στέλιος Ιακώβου
ΠΑΟΚ: Νικόλας Μενελάου

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων
Ο Ρένος Δημητριάδης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους διεθνείς αγώνες που θα δώσει  η Εθνική Παίδων U-17 στην Αλβανία, για να έχει καλύτερη εικόνα και για τους ποδοσφαιριστές που επόμενος τους σταθμός θα είναι η Εθνική Νέων.
 
Η Ομοσπονδία μέσα στο πλαίσιο της συνεργασίας που επιβάλλεται να υπάρχει μεταξύ των ομάδων μας για να υπάρχει και συνέχεια, δίνει την ευκαιρία στους προπονητές της να παρακολουθούν και στο εξωτερικό τους διεθνείς μας και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο.

Πηγή: www.cfa.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top