ΔΙΕΘΝΗ

Όλο και φουντώνουν τα προβλήματα

Όλο και φουντώνουν τα προβλήματα

Η κατρακύλα συνεχίζεται για την Μίλαν, με την ήττα από την Τζένοα να φέρνει την Πέμπτη (30/4) πολλές εξελίξεις στους «ροσονέρι». Συνάντηση Ταετσαουμπόλ με Μπερλουσκόνι!

Εδώ και πολύ καιρό έχει εξαντληθεί η υπομονή των οπαδών της Μίλαν με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και τις αμέτρητες «σφαλιάρες» από κάθε πιθανό αντίπαλο. Η ήττα στο Σαν Σίρο από την Τζένοα με 3-1 φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα του Μιλάνο και σύμφωνα με τους Ιταλούς είναι πιθανό την Πέμπτη (30/4) να ανακοινωθεί η απόλυση του Φίλιππο Ιντζάκι, ο οποίος για ακόμα μία φορά δήλωσε πως δεν θα παραιτηθεί.

Ο Κριστιάν Μπρόκι, από την ομάδα Νέων της Μίλαν, είναι το φαβορί για να αναλάβει προσωρινά την τενχική ηγεσία, ενώ τα σπουδαία έρχονται από τα διοικητικά. Ο Ταϊλανδός Μπι Ταετσαουμπόλ φέρεται να είχε τρίωρη συνάντηση με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι την Τετάρτη (29/4) το βράδυ με θέμα φυσικά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας, με τα ιταλικά μέσα να κάνουν λόγο για 500εκατομμύρια ευρώ έναντι του 51%!

Μάλιστα στη συνάντηση των δύο ανδρών υπήρξαν χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, λογιστές και αναμένεται η κοινή δήλωση του Ταϊλανδού και της επίσημης Μίλαν για το μέλλον και το ιδιοκτησιακό καθεστός των «ροσονέρι».

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top