Γεωργία: Ένοπλος κρατούσε τουλάχιστον 17 ομήρους μέσα σε τράπεζα

Γεωργία: Ένοπλος κρατούσε τουλάχιστον 17 ομήρους μέσα σε τράπεζα

Ένας ένοπλος κρατούσε ομήρους τουλάχιστον 17 ανθρώπους μέσα σε ένα υποκατάστημα της τράπεζας Bank of Georgia στην πόλη Ζουγκντίντι της Γεωργίας, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών της χώρας.

 

Ο δράστης, που φορούσε μάσκα και στολή παραλλαγής, μπήκε στην τράπεζα το μεσημέρι και κράτησε ομήρους 20 υπαλλήλους και πελάτες, ζητώντας να του παραδώσουν 500.000 δολάρια. Λίγο αργότερα άφησε ελεύθερη μια έγκυο γυναίκα.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή γύρω από την τράπεζα, στο κέντρο της πόλης.

Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία, μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση της χώρας.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, αστυνομικοί έβγαλαν από το κτίριο τον ένοπλο, με τα χέρια ψηλά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE