Γεωργία: Ένοπλος κρατούσε τουλάχιστον 17 ομήρους μέσα σε τράπεζα

Γεωργία: Ένοπλος κρατούσε τουλάχιστον 17 ομήρους μέσα σε τράπεζα

Ένας ένοπλος κρατούσε ομήρους τουλάχιστον 17 ανθρώπους μέσα σε ένα υποκατάστημα της τράπεζας Bank of Georgia στην πόλη Ζουγκντίντι της Γεωργίας, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών της χώρας.

 

Ο δράστης, που φορούσε μάσκα και στολή παραλλαγής, μπήκε στην τράπεζα το μεσημέρι και κράτησε ομήρους 20 υπαλλήλους και πελάτες, ζητώντας να του παραδώσουν 500.000 δολάρια. Λίγο αργότερα άφησε ελεύθερη μια έγκυο γυναίκα.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή γύρω από την τράπεζα, στο κέντρο της πόλης.

Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία, μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση της χώρας.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, αστυνομικοί έβγαλαν από το κτίριο τον ένοπλο, με τα χέρια ψηλά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή» Στην Κύπρο Μακρόν και Μητσοτάκης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE