Γεωργία: Ένοπλος κρατούσε τουλάχιστον 17 ομήρους μέσα σε τράπεζα

Γεωργία: Ένοπλος κρατούσε τουλάχιστον 17 ομήρους μέσα σε τράπεζα

Ένας ένοπλος κρατούσε ομήρους τουλάχιστον 17 ανθρώπους μέσα σε ένα υποκατάστημα της τράπεζας Bank of Georgia στην πόλη Ζουγκντίντι της Γεωργίας, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών της χώρας.

 

Ο δράστης, που φορούσε μάσκα και στολή παραλλαγής, μπήκε στην τράπεζα το μεσημέρι και κράτησε ομήρους 20 υπαλλήλους και πελάτες, ζητώντας να του παραδώσουν 500.000 δολάρια. Λίγο αργότερα άφησε ελεύθερη μια έγκυο γυναίκα.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή γύρω από την τράπεζα, στο κέντρο της πόλης.

Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία, μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση της χώρας.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, αστυνομικοί έβγαλαν από το κτίριο τον ένοπλο, με τα χέρια ψηλά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE