Γεωργία: Ένοπλος κρατούσε τουλάχιστον 17 ομήρους μέσα σε τράπεζα

Γεωργία: Ένοπλος κρατούσε τουλάχιστον 17 ομήρους μέσα σε τράπεζα

Ένας ένοπλος κρατούσε ομήρους τουλάχιστον 17 ανθρώπους μέσα σε ένα υποκατάστημα της τράπεζας Bank of Georgia στην πόλη Ζουγκντίντι της Γεωργίας, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών της χώρας.

 

Ο δράστης, που φορούσε μάσκα και στολή παραλλαγής, μπήκε στην τράπεζα το μεσημέρι και κράτησε ομήρους 20 υπαλλήλους και πελάτες, ζητώντας να του παραδώσουν 500.000 δολάρια. Λίγο αργότερα άφησε ελεύθερη μια έγκυο γυναίκα.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή γύρω από την τράπεζα, στο κέντρο της πόλης.

Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία, μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση της χώρας.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, αστυνομικοί έβγαλαν από το κτίριο τον ένοπλο, με τα χέρια ψηλά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.