Γεωργία: Ένοπλος κρατούσε τουλάχιστον 17 ομήρους μέσα σε τράπεζα

Γεωργία: Ένοπλος κρατούσε τουλάχιστον 17 ομήρους μέσα σε τράπεζα

Ένας ένοπλος κρατούσε ομήρους τουλάχιστον 17 ανθρώπους μέσα σε ένα υποκατάστημα της τράπεζας Bank of Georgia στην πόλη Ζουγκντίντι της Γεωργίας, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών της χώρας.

 

Ο δράστης, που φορούσε μάσκα και στολή παραλλαγής, μπήκε στην τράπεζα το μεσημέρι και κράτησε ομήρους 20 υπαλλήλους και πελάτες, ζητώντας να του παραδώσουν 500.000 δολάρια. Λίγο αργότερα άφησε ελεύθερη μια έγκυο γυναίκα.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή γύρω από την τράπεζα, στο κέντρο της πόλης.

Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία, μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση της χώρας.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, αστυνομικοί έβγαλαν από το κτίριο τον ένοπλο, με τα χέρια ψηλά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στην πρωτεύουσα μετά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, αναστατώνοντας τη Λευκωσία.