ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρχή με σπουδαίο διπλό για Λίβερπουλ, περίπατος για Αταλάντα (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4ου ΟΜΙΛΟΥ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Αρχή με σπουδαίο διπλό για Λίβερπουλ, περίπατος για Αταλάντα (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4ου ΟΜΙΛΟΥ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Άγιαξ – Λίβερπουλ 0-1 και Μίντιλαντ – Αταλάντα 0-4 στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τη Λίβερπουλ να παίρνει την εκτός έδρας νίκη (0-1) επί του Άγιαξ και την Αταλάντα να κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μίντιλαντ (0-4) ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του 4ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα αποτελέσματα

Άγιαξ – Λίβερπουλ 0-1
Μίντιλαντ – Αταλάντα 0-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Δ΄ ΟΜΙΛΟΥ

1. Αταλάντα 3β.
2. Λίβερπουλ 3β.
3. Άγιαξ 0β.
4. Μίντιλαντ 0β.

Επόμενη αγωνιστική (2η – 27/10)

Αταλάντα – Άγιαξ
Λίβερπουλ – Μίντιλαντ

Η Λίβερπουλ πήγε στο Άμστερνταμ με σκοπό το «διπλό» απέναντι στον σκληροτράχυλο και πάντα υπολογίσιμο Άγιαξ και τα κατάφερε. Ένα αυτογκόλ στο 35’ ήταν και αυτό που έκρινε το ματς για το 0-1 υπέρ των «κόκκινων».

Ο Ταλιαφίκο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, έπειτα από ωραία ενέργεια του Μανέ και σουτ που κόντραρε στα πόδια του Αργεντινού και μπήκε γκολ.

Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Ολλανδία.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Αταλάντα είχε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την πρωτάρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, Μίντιλαντ.

Ο Ζαπάτα στο 26’ σκόραρε για το 0-1, ενώ 10 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκόμεζ να βρει δίχτυα για το 0-2.

Στο 42’ ο Μουριέλ σκόραρε ξανά για την ιταλική ομάδα, για το 0-3, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι και το φινάλε του ημιχρόνου.

Λίγο πριν από το τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στο 89’ ο Μίραντσουκ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 0-4.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Αρχή με σπουδαίο διπλό για Λίβερπουλ, περίπατος για Αταλάντα (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4ου ΟΜΙΛΟΥ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top