Ανησυχία για την εξάπλωση της πανδημίας στην Ελλάδα, υπό εξέταση νέα μέτρα

Ανησυχία για την εξάπλωση της πανδημίας στην Ελλάδα, υπό εξέταση νέα μέτρα

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα. 

Χθες καταγράφηκε νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων με 865 ενώ ήδη η Κοζάνη έχει μπει σε καθεστώς τοπικού lockdown. Ένα βήμα πριν το lockdown βρίσκονται η Θεσσαλονίκη, η Βιωτία, η Λάρισα, οι Σέρρες και τα Ιωάννινα.
 
Στην ελληνική κυβέρνηση επικρατεί προβληματισμός με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να συγκαλεί για σήμερα σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με την επιδημιολογική επιτροπή προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση που διαμορφώνεται. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει νέα μέτρα, όπως η καθολική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αλλά και η απαγόρευση κυκλοφορίας μεταξύ 1:00 πμ και  5:00 πμ. 
 
Οι ανακοινώσεις είναι πιθανό να γίνουν από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ακόμη και σήμερα το απόγευμα, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί το αν θα απευθυνθεί στους πολίτες με τηλεοπτικό μήνυμα.
 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE