Θα εξαντλήσει την θητεία ο Πρόεδρος – Σκληρή απάντηση σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ

Θα εξαντλήσει την θητεία ο Πρόεδρος – Σκληρή απάντηση σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ

Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας – Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα προδώσει την ισχυρή εντολή που του έδωσε ο λαός

Τα κόμματα ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ, έθεσαν σήμερα ζήτημα παραίτησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, απαντώντας σε θέση του Προέδρου του ΔΗΣΥ για πιθανή αυτοδιάλυση της Βουλής των Αντιπροσώπων και προκήρυξη πρόωρων βουλευτικών εκλογών.

Οι πολίτες τίμησαν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη με σαφή και ισχυρή εντολή να κυβερνήσει τη χώρα για πέντε χρόνια.

Ο Πρόεδρος δεν θα προδώσει την απόφαση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών και θα ολοκληρώσει τη θητεία του όπως το Σύνταγμα και η  εντολή των πολιτών ορίζει.

Η προσπάθεια των δύο κομμάτων συμπίπτει με κρίσιμες εξελίξεις στο Κυπριακό, με ακραίες τουρκικές προκλήσεις, οι οποίες απαιτούν τη μέγιστη δυνατή ενότητα πολιτών και πολιτικής ηγεσίας, την ίδια ώρα που συντρέχει η υγειονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού  η οποία απειλεί και με οικονομικές συνέπειες τη χώρα.

Αυτή δεν είναι η ώρα πρόταξης των κομματικών συμφερόντων και προεκλογικών σκοπιμοτήτων.

Είναι η ώρα για τη μεγαλύτερη δυνατή εσωτερική ενότητα.

Οι πολίτες που αναγνωρίζουν την κρισιμότητα των στιγμών θα κρίνουν και θα καταδικάσουν ανάλογες συμπεριφορές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE