Από τύχη γλύτωσε - Βούτηξε από βράχο 35 μέτρων κάνοντας περιστροφή στον αέρα - VIDEO

Από τύχη γλύτωσε - Βούτηξε από βράχο 35 μέτρων κάνοντας περιστροφή στον αέρα - VIDEO

Τρομακτική στιγμή, με έναν άνδρα να βουτάει από βράχο 35 μέτρων, κάνοντας, μάλιστα, περιστροφή στον αέρα και να πέφτει πολύ άσχημα στο νερό, γλιτώνοντας από κάτι σοβαρότερο καθαρά από τύχη.

Αυτό πρέπει να πόνεσε πολύ...

Ένας άνδρας στην Αμερική, ο Jon Gleason, βούτηξε από έναν βράχο 35 μέτρων σε λίμνη, κάνοντας, μάλιστα και μια περιστροφή στον αέρα, και κατέληξε να «σκάσει» στο νερό με δύναμη και ταχύτητα σχεδόν 90 χλμ/ώρα!

Παρότι, ωστόσο, δεδομένα πόνεσε, μάλλον τυχερός θα πρέπει να αισθάνεται, αφού από τύχη δεν σκοτώθηκε ή, έστω, δεν χτύπησε πιο σοβαρά.

Την τρομακτική στιγμή της βουτιάς κατέγραψαν σε βίντεο φίλοι του.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE