ΠΑΦΟΣ: Ήθελαν να 'ξεφύγουν' στο Λονδίνο 5 πρόσωπα - Τους τσάκωσαν λίγο πριν την αναχώρηση - Τι βρέθηκε στις αποσκευές

ΠΑΦΟΣ: Ήθελαν να 'ξεφύγουν' στο Λονδίνο 5 πρόσωπα - Τους τσάκωσαν λίγο πριν την αναχώρηση - Τι βρέθηκε στις αποσκευές

Δεν κατάφεραν τελικά να «ξεφύγουν» για το Λονδίνο 5 πρόσωπα.

Όπως μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο, εκδόθηκε διάταγμα κράτησης 5 ατόμων, με την κατηγορία για κατοχή αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Το περιστατικό έγινε στο αεροδρόμιο Πάφου κατά την ώρα του ελέγχου για επιβίβαση των πέντε σε πτήση με προορισμό το Λονδίνο.

Κατά την καθιερωμένη διενέργεια ελέγχου, ανευρέθηκαν στις αποσκευές τους 522 κούτες τσιγάρα, καθώς και 25 κιλά και 150 γραμμάρια καπνού από διάφορες μάρκες.

Τα 5 πρόσωπα, 4 άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας από 39 μέχρι 46 χρονών, δεν κατέστη δυνατό να πληρώσουν τον δασμό που τους υπεβλήθη και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.