ΠΑΦΟΣ: Ήθελαν να 'ξεφύγουν' στο Λονδίνο 5 πρόσωπα - Τους τσάκωσαν λίγο πριν την αναχώρηση - Τι βρέθηκε στις αποσκευές

ΠΑΦΟΣ: Ήθελαν να 'ξεφύγουν' στο Λονδίνο 5 πρόσωπα - Τους τσάκωσαν λίγο πριν την αναχώρηση - Τι βρέθηκε στις αποσκευές

Δεν κατάφεραν τελικά να «ξεφύγουν» για το Λονδίνο 5 πρόσωπα.

Όπως μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο, εκδόθηκε διάταγμα κράτησης 5 ατόμων, με την κατηγορία για κατοχή αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Το περιστατικό έγινε στο αεροδρόμιο Πάφου κατά την ώρα του ελέγχου για επιβίβαση των πέντε σε πτήση με προορισμό το Λονδίνο.

Κατά την καθιερωμένη διενέργεια ελέγχου, ανευρέθηκαν στις αποσκευές τους 522 κούτες τσιγάρα, καθώς και 25 κιλά και 150 γραμμάρια καπνού από διάφορες μάρκες.

Τα 5 πρόσωπα, 4 άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας από 39 μέχρι 46 χρονών, δεν κατέστη δυνατό να πληρώσουν τον δασμό που τους υπεβλήθη και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE