«Έφυγε» η Έλλη Κυριακίδου. Το συγκλονιστικό "Αντίο" του Ανδρέα Γεωργίου

«Έφυγε» η Έλλη Κυριακίδου. Το συγκλονιστικό "Αντίο" του Ανδρέα Γεωργίου

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή η μεγάλη ηθοποιός Έλλη Κυριακίδου.

Ο Κωνσταντίνος Οδυσσέως έκανε γνωστή την είδηση πριν από λίγη ωρα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Η Έλλη Κυριακίδου ήταν η ίδια η ιστορία του κυπριακού θεάτρου, του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης. Ευγενική, καλογέλαστη, γεμάτη καλοσύνη και αγάπη. Μια πραγματική κυρία, μια σπουδαία ηθοποιός. Καλό σου ταξίδι κυρία Έλλη! Θα σε θυμάμαι πάντα».

Συγκλονισμένος εμφανίστηκε στα social media ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος αποχαιρέτησε την αγαπημένη ηθοποιό με ένα βίντεο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE