Επενέβηκε και έλυσε το θέμα με τους 3 νοσηλευτές ο υπουργός Υγείας

Επενέβηκε και έλυσε το θέμα με τους 3 νοσηλευτές ο υπουργός Υγείας

Λήξαν πρέπει να θεωρείται το ζήτημα που προέκυψε με τους 3 νοσηλευτές μετά από παρέμβαση του υπουργού κυρίου Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου έδωσε οδηγίες στη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου κα Χριστίνα Γιαννάκη, για συνέχιση της απασχόλησης των τριών νοσηλευτών στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, υπό καθεστώτος επίταξης, στο πλαίσιο των μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας, μέχρι να επανεξεταστεί το αίτημα της κατ’ εξαίρεση εργοδότησής τους από τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, ως επιβράβευση του ζήλου και του ήθους που επέδειξαν κατά την απασχόλησή τους στο Νοσοκομείο Αναφοράς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE