ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο ΔΣ εξέλεξε η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου για 2020-2023

Νέο ΔΣ εξέλεξε η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου για 2020-2023

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου (ΠΕΚ), το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα στις 22/10/2020. 

Ανακοίνωση της ΠΕΚ, αναφέρει ότι νέο ΔΣ για την περίοδο 2020-2023 απαρτίζουν οι: Μιχάλης Αναστασιάδης, Πρόεδρος, Αργύρης Αργυρίου, Αντιπρόεδρος, Σκεύη Στυλιανού Ρήγα, Γραμματέας, Ελεάνα Ξάνθου-Ελευθερίου, Ταμίας, Έλενα Χριστοφόρου-Πέτσα, Μέλος, Μαρία Πέτρου, Μέλος, Μάκης Σολωμού, Μέλος, Χρυσόστομος Κουάλης, Μέλος, Γιώργος Σπύρου, Μέλος, Γιώργος Κασής, Μέλος, Μόνικα Μιχαηλίδου, Μέλος, Νίκος Κονναρής, Μέλος και Χρίστος Κιτάζος, Μέλος.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΚ ευχαριστούν όλα τα μέλη της Εταιρείας μας που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες και τους τίμησαν με τη ψήφο τους ως εκπροσώπους στο νέο ΔΣ.
 
Σημειώνεται ότι στη χθεσινή του συνεδρία σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύτηκε όπως με ενότητα και ομοψυχία εγκύψει με αφοσίωση σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Παιδιατρική Οικογένεια, με βασικό γνώμονα την προάσπιση της υγείας των παιδιών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top