ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα νέα κρούσματα - Σταθερά υψηλά τα επίπεδα

ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα νέα κρούσματα - Σταθερά υψηλά τα επίπεδα

Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν για τρίτη ημέρα τα στοιχεία που καταδεικνύουν την εξάπλωση του κορωνοϊού. 

Σήμερα (Παρασκευή 23/10), ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 841 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 76 συνδέονται με γνωστές συρροές και 43 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 29.057, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.

3.777 (13.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 11354 (39.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Πηγή: Cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νεκρή γυναίκα: Εντοπίστηκε ημίγυμνη και με μια βαλίτσα δίπλα της - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νεκρή γυναίκα: Εντοπίστηκε ημίγυμνη και με μια βαλίτσα δίπλα της - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα σήμερα το πρωί κοντά σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην παραλιακή περιοχή Πάφου με την Αστυνομία να αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπή, που ήταν άστεγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE