ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η… ανησυχία του Κετσπάγια για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και τα δύο ερωτηματικά

Η… ανησυχία του Κετσπάγια για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και τα δύο ερωτηματικά

Στο Κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, είναι στραμμένη η προσοχή όλων στην Ανόρθωση, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να προετοιμάζει πυρετωδώς την ομάδα του γι΄ αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Το κίνητρο της “Κυρίας” γι΄ αυτό το ματς είναι διπλό, αφού αν κερδίσει και δεν στραβοπατήσουν Απόλλων και Ομόνοια, θα διατηρηθεί στην 3η θέση και σε απόσταση βολής από την κορυφή και παράλληλα, θα αυξήσει τη διαφορά από τον μόνιμο πρωταθλητή την τελευταία δεκαετία ΑΠΟΕΛ στους οκτώ πόντους, ότι αυτό συνεπάγεται για την εξέλιξη του φετινού “μαραθωνίου”…

Να σημειωθεί ότι η μεγάλη ανησυχία του κόουτς της Ανόρθωσης για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι η… περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αφού η  ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, ο Ουζουνίδης φέρεται να παίζει το “κεφάλι” του και σε καμία περίπτωση δεν θέλει οι παίκτες του να παρασυρθούν, γι΄ αυτό και δουλεύει αρκετά στο κομμάτι της ψυχολογίας, για να τους κρατήσει επικεντρωμένους στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σαν να παίζουν “τελικό”, και στο πως θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Στα των προπονήσεων, ο Γεωργιανός τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Οκριασβίλι να ανεβάζει ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι, ενώ ο Καλτσάς εξέτισε την τιμωρία του και διεκδικεί θέση βασικού. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Αμπαρτζουμιάν, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Χριστοφή που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυαμτισμού. Η συμμετοχή ή όχι στην αποστολή των Οκριασβίλι και Χριστοφή, θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (24/10).

The post Η… ανησυχία του Κετσπάγια για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και τα δύο ερωτηματικά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στη Λεμεσό: Σοβαρός ο κίνδυνος αναζωπύρωσης - Θα επιχειρούν ολονύχτια δυνάμεις πυρόσβεσης

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top