Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ σε επίπεδο ΥΠΕΞ στην Αθήνα

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ σε επίπεδο ΥΠΕΞ στην Αθήνα

Τριμερής Συνάντηση Κύπρου - Ελλάδας - Ισραήλ, σε επίπεδο Υπουργών Εξωτερικών, θα γίνει στην Αθήνα την Τρίτη. 

Οι τρεις Υπουργοί Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, Νίκος Δένδιας και  Γκάμπι Ασκενάζι, θα συναντηθούν στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσουν για τις περιφερειακές εξελίξεις ενώ θα προβούν σε  ανασκόπηση της τριμερούς συνεργασίας και θα συζητήσουν αναφορικά με τις προοπτικές επέκτασής της. Παράλληλα, οι συζητήσεις θα εστιάσουν και σε ζητήματα οικονομικής συνεργασίας και ενέργειας.

Το απόγευμα της προηγούμενης μέρας, ο Ισραηλινός Υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE