Κούσιος: «Ο κ. Παπαδόπουλος εξαπολύει συνεχείς κατηγορίες εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας»

Κούσιος: «Ο κ. Παπαδόπουλος εξαπολύει συνεχείς κατηγορίες εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας»

Γραπτή απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κυριάκου Κούσιου σε αναφορές του Προέδρου του ΔΗΚΟ

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κ. Νικόλας Παπαδόπουλος σε δήλωση του σήμερα, ανέφερε ότι δεν έχει σχέση με οποιοδήποτε δικηγορικό γραφείο και δεν ασκεί δικηγορία.

Διερωτάται κανείς, μόνο όταν πρόκειται για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θεωρούν κάποιοι ότι ασκεί δικηγορία και έχει σχέσεις με δικηγορικό γραφείο, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι  από την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας απέχει από οποιαδήποτε δραστηριότητα του πρώην δικηγορικού του γραφείου;

Παρά ταύτα, για αυτό το ζήτημα, ο κ. Παπαδόπουλος εξαπολύει συνεχείς κατηγορίες εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE