ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αγριεμένος» ο Μιχαϊλένκο: «Θέλουμε να παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ – Στόχος η νίκη σε κάθε παιχνίδι»

«Αγριεμένος» ο Μιχαϊλένκο: «Θέλουμε να παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ – Στόχος η νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο “Στέλιος Κυριακίδης”, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Πάφο FC και την Καρμιώτισσα, ο προπονητής της Παφιακής ομάδας, Ντμίτρο Μιχαϊλένκο.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό το αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έχασε ποτέ με τρία γκολ διαφορά. Ευχαριστώ τους παίκτες μου. Ήμασταν πολύ καλοί επιθετικά και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ.

Νιώθω σαν να ήρθα σπίτι μου. Είναι πολύ ωραίο μέρος η Πάφος και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι προπονητής στην Πάφος FC. Το πρότζεκτ στην ομάδα είναι πολύ σημαντικό.

Περιμένουμε πολλά πράγματα στη συνέχεια, θέλουμε να καταφέρουμε να παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ, αυτός είναι ο στόχος μας. Η φιλοσοφία μου είναι να παίζω επιθετικά, να κυριαρχώ στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργώ ευκαιρίες. Θέλω να κερδίζω σε κάθε παιχνίδι».

The post «Αγριεμένος» ο Μιχαϊλένκο: «Θέλουμε να παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ – Στόχος η νίκη σε κάθε παιχνίδι» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top