Διώχνουν τον Ιντζάκι!

Διώχνουν τον Ιντζάκι!

Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο ο Φίλιπο Ιντζάγκι να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Μίλαν. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Gazzetta dello Sport επισημαίνοντας ότι η χθεσινή νέα ήττα της στο πρωτάθλημα έφερε στα όριά τους, τους διοικούντες.

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα καθώς ο Γκαλιάνι φέρεται να έχει βρει ήδη τον άνθρωπο που θα καλύψει το κενό που θα μείνει στην άκρη του πάγκου εφόσον διώξει τον Ιντζάγκι. Όπως υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα αυτός είναι ο Κριστιαν Μπρόκι ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας νέων της Μίλαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE