Μπεργκ: «Είναι λυπηρό που δεν θα μπορεί…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Μπεργκ: «Είναι λυπηρό που δεν θα μπορεί…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Δηλώσεις στο πρόγραμμα του αγώνα Ομόνοια – ΕΝΠ παραχώρησε ο προπονητής των τριφυλλοφόρων, Χένινγκ Μπεργκ.

Οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του:

-«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι όπως όλα. Περιμένουμε πως και πως το ματς της Κυριακής».

-«Έχει κάποιους καλούς παίκτες η ΕΝΠ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και με εμφανίσεις όπως τα προηγούμενα ματς μπορούμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

-«Είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσουμε η μετάβαση από την Ευρώπη στην Κύπρο και να αποκτήσουμε την εμπειρία να αγωνιζόμαστε δυο φορές σε μία βδομάδα. Είναι καλύτερα να παίζεις παιχνίδια και η παρουσία μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε σε αυτά τα δεδομένα».

-«Είναι λυπηρό που δεν θα μπορεί ο κόσμος μας να βρεθεί στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο χωρίς τους φιλάθλους δεν είναι το ίδιο. Είμαστε ακόμη καλύτεροι όταν τους έχουμε στο πλευρό μας».

Διαβάστε: 

Παπουλής: «Η αλήθεια είναι πως δεν με βοήθησε πολύ…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

 

The post Μπεργκ: «Είναι λυπηρό που δεν θα μπορεί…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE