Γενικός Εισαγγελέας: 'Καλώ σε τάξη των Γενικό Ελεγκτή και την Ελεγκτική Υπηρεσία...'

Γενικός Εισαγγελέας: 'Καλώ σε τάξη των Γενικό Ελεγκτή και την Ελεγκτική Υπηρεσία...'

Γραπτή δήλωση εξέδωσε το Σάββατο (24/10), ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Γιώργος Σαββίδης.

'Καλώ σε τάξη τον Γενικό Ελεγκτή και την Ελεγκτική Υπηρεσία', αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

'Καλώ σε τάξη τον Γενικό Ελεγκτή και την Ελεγκτική Υπηρεσία. Θεματοφύλακας του Συντάγματος και των Νόμων είναι ο Γενικός Εισαγγελέας. Ενέργειες και δηλώσεις που υποσκάπτουν ή υπονομεύουν ή περιφρονούν τις γνωμοδοτήσεις  και τις αποφάσεις του Γενικού Εισαγγελέα συνιστούν εκτροπή.

Ο χειρισμός της παρούσας περίπτωσης αποτελεί αρμοδιότητα και ευθύνη του Γενικού Εισαγγελέα. Η Ερευνητική Επιτροπή που διορίστηκε για να εξετάσει τις κατ' εξαίρεση πολιτογραφήσεις αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών να αφεθεί να συνεχίσει απρόσκοπτα τις εργασίες της'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE