Γενικός Εισαγγελέας: 'Καλώ σε τάξη των Γενικό Ελεγκτή και την Ελεγκτική Υπηρεσία...'

Γενικός Εισαγγελέας: 'Καλώ σε τάξη των Γενικό Ελεγκτή και την Ελεγκτική Υπηρεσία...'

Γραπτή δήλωση εξέδωσε το Σάββατο (24/10), ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Γιώργος Σαββίδης.

'Καλώ σε τάξη τον Γενικό Ελεγκτή και την Ελεγκτική Υπηρεσία', αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

'Καλώ σε τάξη τον Γενικό Ελεγκτή και την Ελεγκτική Υπηρεσία. Θεματοφύλακας του Συντάγματος και των Νόμων είναι ο Γενικός Εισαγγελέας. Ενέργειες και δηλώσεις που υποσκάπτουν ή υπονομεύουν ή περιφρονούν τις γνωμοδοτήσεις  και τις αποφάσεις του Γενικού Εισαγγελέα συνιστούν εκτροπή.

Ο χειρισμός της παρούσας περίπτωσης αποτελεί αρμοδιότητα και ευθύνη του Γενικού Εισαγγελέα. Η Ερευνητική Επιτροπή που διορίστηκε για να εξετάσει τις κατ' εξαίρεση πολιτογραφήσεις αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών να αφεθεί να συνεχίσει απρόσκοπτα τις εργασίες της'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντη»: Επίκειται η ενημέρωση Υπουργικού από Φυτιρή – Δεν αποκλείεται η ανάθεση σε άλλη Αρχή

Υπόθεση «Σάντη»: Επίκειται η ενημέρωση Υπουργικού από Φυτιρή – Δεν αποκλείεται η ανάθεση σε άλλη Αρχή

Η Κυβέρνηση αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγής στην πορεία των ερευνών για την υπόθεση «Σάντη», που σχετίζεται με τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE