Ναγκόρνο Καραμπάχ: Ο αριθμός των νεκρών Αρμενίων στρατιωτών έφτασε τους 963

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Ο αριθμός των νεκρών Αρμενίων στρατιωτών έφτασε τους 963

Tο υπουργείο Άμυνας του Ναγκόρνο-Καραμπάχ ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των Αρμένιων στρατιωτών που σκοτώθηκαν από το ξέσπασμα των συγκρούσεων στις 27 Σεπτεμβρίου αυξήθηκε κατά 36 στους 963, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Η κατάρρευση των δύο συμφωνιών για κατάπαυση του πυρός στις οποίες διαμεσολάβησε η Ρωσία έχει μειώσει τις ελπίδες για ένα άμεσο τέλος των εμπόλεμων συγκρούσεων στο Ναγκόρνο- Καραμπάχ, μία αποσπασμένη περιοχή του Αζερμπαϊτζάν που ελέγχεται από τους Αρμένιους.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέος χάρτης ισχύος στη Βουλή: Οι Προεδρίες μοιράστηκαν, τα πολιτικά μηνύματα παραμένουν

Νέος χάρτης ισχύος στη Βουλή: Οι Προεδρίες μοιράστηκαν, τα πολιτικά μηνύματα παραμένουν

Ολοκληρώθηκε χθες (12/06) μετά από ημέρες συζητήσεων και διαβουλεύσεων η μαραθώνια συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής της Βουλής, με τα κόμματα να καταλήγουν τελικά στον διαμοιρασμό των Προεδριών των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE