Ναγκόρνο Καραμπάχ: Ο αριθμός των νεκρών Αρμενίων στρατιωτών έφτασε τους 963

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Ο αριθμός των νεκρών Αρμενίων στρατιωτών έφτασε τους 963

Tο υπουργείο Άμυνας του Ναγκόρνο-Καραμπάχ ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των Αρμένιων στρατιωτών που σκοτώθηκαν από το ξέσπασμα των συγκρούσεων στις 27 Σεπτεμβρίου αυξήθηκε κατά 36 στους 963, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Η κατάρρευση των δύο συμφωνιών για κατάπαυση του πυρός στις οποίες διαμεσολάβησε η Ρωσία έχει μειώσει τις ελπίδες για ένα άμεσο τέλος των εμπόλεμων συγκρούσεων στο Ναγκόρνο- Καραμπάχ, μία αποσπασμένη περιοχή του Αζερμπαϊτζάν που ελέγχεται από τους Αρμένιους.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE