ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ΦΟΡΑ η Ανόρθωση, με την πλάτη στον ΤΟΙΧΟ ο ΑΠΟΕΛ στο ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι

Με ΦΟΡΑ η Ανόρθωση, με την πλάτη στον ΤΟΙΧΟ ο ΑΠΟΕΛ στο ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι

Η Ανόρθωση υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε ένα σούπερ ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τις ομάδες να έχουν «παράλληλους βίους».

Από τη μία, η Κυρία, βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας (4η θέση-13 βαθμούς), προέρχεται από ευρεία νίκη με 4-1 στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον.

O Τιμούρ Κετσπάγια, δεν παρασύρεται από την κακή εικόνα που βγάζει ο ΑΠΟΕΛ και ξέρει πως αν θέλουν να πάρουν το τρίποντο οι παίκτες του, πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο του Γεωργιανού κόουτς.

Εννοείται πως η Ανόρθωση θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της και να βάλει από την αρχή δύσκολα στους αντιπάλους της.

Από την άλλη, οι γαλαζοκίτρινοι παίζουν με την… πλάτη στον τοίχο. Πάνε στη Λάρνακα με άσχημες εμφανίσεις και κακή ψυχολογία, όμως είναι η στιγμή να τα αλλάξουν όλα αυτά.

Με τη φημολογία πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι «τελειωμένος» ότι και αν γίνει στο «Παπαδόπουλος», ο ΑΠΟΕΛ καλείται να βρει τις λύσεις και να πάρει μια μεγάλη νίκη που αφενός θα του δώσει ηρεμία και αφετέρου θα του δώσει βαθμολογική ώθηση.

Αν και νωρίς, η ομάδα της Λευκωσίας, βρίσκεται μακριά από την κορυφή, στην 9η θέση με μόλις 8 βαθμούς βγάζοντας πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι της και καταλαβαίνει πως είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου.

Στον ΑΠΟΕΛ, είναι η κατάλληλη ώρα να δώσουν απαντήσεις και να δείξουν πως αυτό το σύνολο μπορεί για πολλά περισσότερα, με το ξεκίνημα της σεζόν να ήταν απλώς μια κακή παρένθεση.

Όλα τα πιο πάνω, και πολλά περισσότερα, συνθέτουν ένα μεγάλο ντέρμπι που αν υπάρξει νικήτρια ομάδα, σίγουρα, θα αλλάξουν προς το θετικό τα πράγματα στο στρατόπεδο της.

 

The post Με ΦΟΡΑ η Ανόρθωση, με την πλάτη στον ΤΟΙΧΟ ο ΑΠΟΕΛ στο ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top