ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερντογάν για Μακρόν: 'Πραγματικά πρέπει να περάσει από ιατρικό έλεγχο... - Ο φασισμός δεν υπάρχει στα δικά μας βιβλία...'

Ερντογάν για Μακρόν: 'Πραγματικά πρέπει να περάσει από ιατρικό έλεγχο... - Ο φασισμός δεν υπάρχει στα δικά μας βιβλία...'

Σε δηλώσεις του από την Μαλάτια της Τουρκίας, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι «εκείνοι που έχουν ξεκινήσει πόλεμο ενάντια στις αξίες του έθνους μας έλαβαν εξωτερική υποστήριξη, πότε μέσω πραξικοπημάτων και μερικές φορές μέσω οικονομικών κρίσεων».

«Αυτή τη στιγμή το πρόσωπο που είναι επικεφαλής της Γαλλίας έχει σαστίσει. Κοιμάται και ξυπνά ασχολούμενος με τον Ερντογάν. Εσύ πρώτα κοίταξε τον εαυτό σου. Αυτή είναι μια περίπτωση. Πραγματικά πρέπει να περάσει από (ιατρικό) έλεγχο», ανέφερε.

Για τον Ολλανδό Βουλευτή που ανέβασε στο τουίτερ του γελοιογραφία για τον Ερντογάν ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι «υπάρχει ένα σχέδιο Βουλευτών». «Και στην Ολλανδία υπάρχει ένας δήθεν Βουλευτής. Σηκώθηκε κι αυτός και γράφει κάτι πράγματα για εμάς. Μάθε τα όριά σου, μια φορά. Μάθε τα όριά σου. Έχεις υπολογίσει με ποιον τα έχεις βάλει; Θα μάθεις τα όριά σου. Ο φασισμός δεν υπάρχει στα δικά μας τα βιβλία. Ο φασισμός μόνο στα δικά σας κιτάπια βρίσκεται», ανέφερε.

Για τις ΗΠΑ, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε πως κάποιοι Αμερικανοί λένε πως αν χρειαστεί θα επιβάλουν κυρώσεις. «Εσείς δεν έχετε αντιληφθεί με ποιον χορεύετε. Όποιες κι αν είναι οι κυρώσεις σας, μην καθυστερείτε. Είπατε ‘στείλτε πίσω τους S400`. Εμείς δεν είμαστε κράτος φυλής. Είμαστε η Τουρκία εμείς, η Τουρκία», ανέφερε.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top