ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίκτης που αγωνίστηκε στην Ομόνοια ΜΙΛΗΣΕ για τον παίκτη που έφυγε από ΠΑΟΚ – «Κόλλησε την τρέλα…»

Παίκτης που αγωνίστηκε στην Ομόνοια ΜΙΛΗΣΕ για τον παίκτη που έφυγε από ΠΑΟΚ – «Κόλλησε την τρέλα…»

Ο παίκτης που αγωνίστηκε αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, αλλά πέρασε και από την Κύπρο ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας (2016-2017), Κλέιτον Σίλβα, μίλησε για την αποχώρηση του Μάτος από το ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το όλο θέμα από την Ελλαδική ιστοσελίδα www.metrosport.gr

«Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ είναι η αποχώρηση του Λέο Μάτος σύμφωνα με τον Σίλβα Κλέιτον.

Ο Βραζιλιάνος, που σταμάτησε το ποδόσφαιρο, μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Action Zone» για τη μεταγραφή του συμπατριώτη του στη Βάσκο ντα Γκάμα.

Επίσης ανέφερε ότι ο Μάτος δεν ένιωθε καλά το τελευταίο διάστημα στον Δικέφαλο επειδή δεν αγωνιζόταν πολύ.

Μεταξύ άλλων, ο Σίλβα Κλέιτον δήλωσε στους Χάρη Δημαρά και Παναγιώτη Σωτηρόπουλο:

Τι κάνει σήμερα: «Σταμάτησα το ποδόσφαιρο, τελευταία χρόνια ήταν στον Ηρακλή, δεν ξανάπαιξα ούτε για πλάκα. Δεν μου έλειψε, ήταν παράξενο, νόμισα ότι θα ήταν δύσκολο αλλά δεν είχα όρεξη για ποδόσφαιρο και ήταν φυσιολογικό να σταματήσω».

Για τη μεταγραφή του Λέο Μάτος στη Βάσκο ντα Γκάμα: «Το είδα. Μίλησα μαζί του πριν κάποιους μήνες, δεν ήταν στα καλύτερά του στον ΠΑΟΚ, δεν έπαιζε πολύ. Αλλά ήταν έκπληξη που τελείωσε η μεταγραφική περίοδος και έγινε αυτό. Αν είναι το καλύτερο για αυτόν εύχομαι να πάει καλά. Θα δω και κανέναν αγώνα της Βάσκο ντα Γκάμα. Εγώ υποστηρίζω την Παλμέιρας, ο μπαμπάς μου ήταν φανατικός οπαδός της και βλέπαμε αγώνες στο σπίτι. Οπότε έγινα κι εγώ Παλμέιρας. Αλλά όταν έγινα ποδοσφαιριστής τα έβλεπα πιο επαγγελματικά».

Για το αν του προκάλεσε έκπληξη η μεταγραφή του Λέο Μάτος: «Η Βάσκο ντα Γκάμα έχει πολλά οικονομικά προβλήματα, είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα αλλά όπως πολλές ομάδες έχει προβλήματα. Δεν τα πάει καλά αλλά μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα, προσπαθεί να μαζέψει παίκτες. Πιστεύω χάνει πολύ ο ΠΑΟΚ, είναι φίλος μου ο Μάτος, μου αρέσει όπως αγωνίζεται τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο. Η ζωή όμως συνεχίζεται, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τον γνώρισα καλά στη Θεσσαλονίκη στο στέκι μας, μιλούσαμε πολύ. Είναι πολύ καλό παιδί, καλός επαγγελματίας, αγαπά αυτό που κάνει. Του άρεσε στον ΠΑΟΚ για αυτό μου έκανε έκπληξη που έφυγε αλλά έχει και το πρόβλημα υγείας του πατέρα του. Έχουν μια τρέλα οι φίλοι του ΠΑΟΚ, του έβγαινε λίγο έξτρα τρέλα στο γήπεδο. Έχει ποιότητα, ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο».

Για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο: «Τον ξέρω. Ξέρω όλα τα παιδιά που ήταν στον ΠΑΟΚ .τους συμπαθώ όλους, τον Ζαμπά, τον Μαουρίσιο που έφυγε. Μόνο τον Ροντρίγκο δεν γνωρίζω. Κάποια στιγμή θα γίνει ανανέωση, δεν μπορεί να παίζεις για πάντα. Ο κύκλος έκλεισε, θα έρθει κάποιος άλλος. Το θέμα είναι αυτοί που έρχονται να συνεχίσουν την καλή πορεία που έκαναν οι προηγούμενοι. Έχουμε δει ποδοσφαιριστές που έμειναν πολύ καιρό έξω να επανέρχονται. Το θέμα είναι να έχει θέληση ο ποδοσφαιριστής, να γίνει καλή δουλειά και από το ιατρικό τιμ και ο παίκτης θα γυρίσει».

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ: «Είδα τους αγώνες. Νομίζω ότι η Κράσνονταρ ήταν καλύτερη ομάδα. Προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο και να κάνει περισσότερα πράγματα από τον ΠΑΟΚ που έπαιζε κλειστά και προσπαθούσε στην κόντρα να κάνει ευκαιρίες. Με την Μπενφίκα του βγήκε αλλά με τους Ρώσους όχι».

Αν θα είναι στο ποδόσφαιρο με άλλο ρόλο: «Σταμάτησα εδώ και ενάμιση χρόνο επειδή δεν ήθελα να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο, Δεν είχα τραυματισμούς αλλά είπα φτάνει. Δεν με βλέπω να είμαι προπονητής, δεν το σκέφτομαι. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά, αφιερώνεις πολύ χρόνο από τη ζωή σου και δεν ξέρω αν αξίζει να το κάνεις. Δεν είναι αυτό που θέλω. Ίσως να μπορούσα να βοηθήσω κάποιους ποδοσφαιριστές επειδή έχω παίξει σε πολλά μέρη και γνωρίζω πολύ κόσμο. Πλέον έχω χρόνο να κάνω όσα δεν έκανα όσο ήμουν ποδοσφαιριστής».

The post Παίκτης που αγωνίστηκε στην Ομόνοια ΜΙΛΗΣΕ για τον παίκτη που έφυγε από ΠΑΟΚ – «Κόλλησε την τρέλα…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top