ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aναλαμβάνει να ΣΩΣΕΙ ότι ΣΩΖΕΤΑΙ ο διάδοχος του Μαρίνου…

Aναλαμβάνει να ΣΩΣΕΙ ότι ΣΩΖΕΤΑΙ ο διάδοχος του Μαρίνου…

Από την επόμενη μέρα του αποκλεισμού του ΑΠΟΕΛ από την Ευρώπη, ήταν “καμένο χαρτί” ο Μαρίνος Ουζουνίδης. 

Για οικονομικούς λόγους άντεξε για άλλο ένα περίπου μήνα.

Ακόμα και μετά την ήττα από την Πάφο, η διοίκηση δεν βρήκε τον τρόπο να τον απολύσει. Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν παραιτείται, ξέροντας ότι αν το πράξει, θα χάσει την αποζημίωση.

Οι πληροφορίες πάντως από χθες βράδυ, λένε, ότι αυτή τη φορά δεν τη… γλυτώνει με τίποτε ο Ελλαδίτης προπονητής.

Είναι αυτονόητο, πως όποιος είναι ο διάδοχος του, θα προσπαθήσει να σώσει ότι σώζεται για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Θα μοιάζει με ανέκδοτο για παράδειγμα, αν ο Χρύσης Μιχαήλ (είναι το μεγάλο φαβορί) ή όποιος άλλος κόουτς διαδεχθεί τον Ουζουνίδη, βγει να δηλώσει ότι θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα στο 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Ο πρώτος στόχος του θα είναι να “μαζέψει” τα κομμάτια και να προσπαθήσει να βγάλει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων των παιχτών και την ανεβάζει σιγά – σιγά στον πίνακα.

Οι στατιστικολόγοι του κυπριακού ποδοσφαίρου, θα πρέπει να… ξεσκονίσουν κάμποσο τα κιτάπια τους, για να βρουν πότε ήταν η τελευταία φορά που είχε τόσο άσχημο ξεκίνημα η ομάδα της Λευκωσίας.

Την επόμενη αγωνιστική, ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

The post Aναλαμβάνει να ΣΩΣΕΙ ότι ΣΩΖΕΤΑΙ ο διάδοχος του Μαρίνου… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top