ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και επίσημα ο Χαννίδης ξάνα στην ΕΔΕΚ και .... selfie με Σιζόπουλο -'Υπηρέτησα τον σοσιαλιστικό χώρο επί σειράν ετών...' - ΦΩΤΟ

Και επίσημα ο Χαννίδης ξάνα στην ΕΔΕΚ και .... selfie με Σιζόπουλο -'Υπηρέτησα τον σοσιαλιστικό χώρο επί σειράν ετών...' - ΦΩΤΟ

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΔΕΚ, συνεχίζοντας την ροή στελεχών εντός του κόμματος, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2021.

Αυτή τη φορά, ανακοινώθηκε και επίσημα η επανένταξη ενός πρωήν ΕΔΕΚίτη, του Μάριο Χαννίδη ο οποίος είχε αποχωρήσει εδώ και αρκετά χρόνια και είχε ενταχθεί στο ΑΚΕΛ.

Σημειώνουμε πως η υποψηφιότητα Χαννίδη ακουγόταν εδώ και αρκετό καιρό, κάτι το οποίο προκαλούσε μεγάλες αντιδράσεις από τις κομματικές ομάδες βάσης. Όπως φαίνεται, έχουν ξεπεραστεί οι όποιοι προβληματισμοί και ο κ. Χαννίδης έιναι και με την βούλα και πάλι Εδεκίτης.

Σε ανακοίνωση του κόμματος, υποστηρίζεται πως "με μήνυμα «γυρίζουμε σελίδα» και εστίαση στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και των πολιτών, ο Μάριος Χαννίδης έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο, επισφραγίζοντας την επανένταξη του στο Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Η επανένταξη του Μάριου Χαννίδη στην ΕΔΕΚ κλείδωσε σε συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τον Μαρίνο Σιζόπουλο, στην οποία και τέθηκε ότι η σύνθεση δυνάμεων αποτελεί πρώτιστη αναγκαιότητα για την διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Κύπρος και οι πολίτες. Ο Μάριος Χαννίδης αποδέκτηκε επίσης πρόταση του Μαρίνου Σιζόπουλο για να κατέλθει στο ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ σαν υποψήφιος βουλευτής Λευκωσίας.

«Γυρίζουμε σελίδα» δήλωσε ο Μάριος Χαννίδης, υπογραμμίζοντας ότι «η Κύπρος όπως και ο ελληνισμός αντιμετωπίζει πραγματικούς κινδύνους από μία επεκτατική επιθετική Τουρκία. Τέτοιες ώρες η Κύπρος μας είναι υπεράνω των κομμάτων και απαιτείται η ευρύτερη δυνατή συνεργασία και συσπείρωση για την ασφάλεια και προστασία του λαού μας».

Θέτοντας το πολιτικό πλαίσιο της επανένταξής του στην ΕΔΕΚ, ο Μάριος Χαννίδης ανέφερε ότι «Η επανένταξη μου στην ΕΔΕΚ είναι απόφαση συμμετοχής στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο πρόεδρος του κινήματος Μαρίνος Σιζόπουλος και ηγεσία του κόμματος για ενίσχυση του σοσιαλιστικού χώρου όπου υπηρέτησα επί σειράν ετών». Συνέχισε εκφράζοντας την άποψη ότι «σε μια εποχή που όλα αλλάζουν θα πρέπει να ασχοληθούμε έμπρακτα με τα απλά αλλά και τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και των συμπολιτών μας βάζοντας νέους κανόνες συμπεριφοράς στην δημόσια ζωή. Στόχος είναι οι πολίτες να νιώθουν ασφάλεια στην οικονομική τους πορεία και να ξαναβρεί ο λαός μας την περηφάνια που του αξίζει. Ενώνοντας τις δυνάμεις μπορούμε».

Ο Μάριος Χαννίδης ξεκίνησε την πολιτική του διαδρομή με την ΕΔΕΚ και το 2001 εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος, ενώ υπηρέτησε σε πολλά αξιώματα του σοσιαλιστικού κόμματος, όπως πρόεδρος της νεολαίας μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος και μέλος του πολιτικού γραφείου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top