Καραγιάννης: «Η αστυνομία να μην κάνει τον κόσμο να είναι εναντίον του διατάγματος» - ΒΙΝΤΕΟ

Καραγιάννης: «Η αστυνομία να μην κάνει τον κόσμο να είναι εναντίον του διατάγματος» - ΒΙΝΤΕΟ

Τις αντιδράσεις και τα παράπονα των πολιτών σχολίασε σήμερα στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο Καθηγητής Μοριακής Βιολογίας, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Δρ Πέτρος Καραγιάννης.

Ο Δρ Καραγιάννης τόνισε ότι: «Κατά τη δική μου άποψη η μάσκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολυσύχναστους δρόμους και όχι όταν κάποιος βγει από το σπίτι του να πάει απέναντι να πιάσει το αυτοκίνητό του ή να πετάξει τα σκουπίδια στον κάδο».

Ενώ πρόσθεσε ότι : «Χρειαζόμαστε την συμβολή των πολιτών για να καταπολεμήσουμε τον ιό και πρέπει η αστυνομία και το διάταγμα να είναι τέτοια που να μην κάνουν τον κόσμο να είναι εναντίον του διατάγματος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.