Με τιμές έγινε δεκτός από τον Ερντογάν ο Τατάρ

Με τιμές έγινε δεκτός από τον Ερντογάν ο Τατάρ

Με τιμές έγινε δεκτός στο προεδρικό στην Άγκυρα από τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν ο νέος ηγέτης των Τ/κ Ερσίν Τατάρ, ο οποίος πραγματοποιεί τη Δευτέρα 26/10 την πρώτη του "επίσημη" επίσκεψη στην Τουρκία μετά την "εκλογή" του. 


Αμέσως μετά την τελετή ξεκίνησε κατ’ ιδίαν συνάντηση Ερντογάν και Τατάρ. Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου. Νωρίτερα ο Ερσίν Τατάρ επισκέφθηκε το μαυσωλείο Ατατούρκ.

 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE