ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Πρέπει να τεθεί στο τραπέζι η λύση δύο κρατών

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Πρέπει να τεθεί στο τραπέζι η λύση δύο κρατών

Αυτή τη στιγμή στην Κύπρο υπάρχουν δύο κράτη, υποστήριξε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ενώ ανακοίνωσε ότι στις 15 Νοεμβρίου θα μεταβεί στα κατεχόμενα και πρότεινε μάλιστα να κάνουν πικνίκ στα Βαρώσια. 


Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον νέο Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι πλέον η ομοσπονδία δεν είναι ένα μοντέλο λύσης που μπορεί να ισχύει και ότι χρειάζονται νέες ιδέες. “Άλλωστε αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο ξεχωριστοί λαοί οι οποίοι έχουν ιδρύσει δύο ξεχωριστά κράτη”, υποστήριξε, προσθέτοντας ότι πλέον πρέπει να τεθεί στο τραπέζι η λύση δύο κρατών.

Ο Τούρκος Πρόεδρος ανακοίνωσε ακόμη ότι στις 15 Νοεμβρίου θα μεταβεί στα κατεχόμενα για την επέτειο του ψευδοκράτους και θα εγκαινιάσει και το νέο νοσοκομείο στη Λευκωσία. Πρότεινε ακόμη να κάνουν και πικνίκ στα Βαρώσια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE