Ισχυρές απώλειες της Wall Street λόγω έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού

Ισχυρές απώλειες της Wall Street λόγω έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού

Ισχυρές απώλειες καταγράφουν οι βασικοί δείκτες του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης λίγο μετά το άνοιγμα της πρώτης συνεδρίασης της εβδομάδας, καθώς η έξαρση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στις ΗΠΑ και το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για ένα νέο πακέτο τόνωσης της αμερικανικής οικονομίας επιβαρύνουν το κλίμα στις αγορές.

 
Λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης, ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας κινείται πτωτικά κατά 731,56 μονάδες (-2,58%), στις 27.604,01 μονάδες, ο Nasdaq κατά 188,6 μονάδες (-1,63%), στις 11.359,68 μονάδες και ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, κατά 70,49 μονάδες (-2,03%), στις 3.394,9 μονάδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE