Ισχυρές απώλειες της Wall Street λόγω έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού

Ισχυρές απώλειες της Wall Street λόγω έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού

Ισχυρές απώλειες καταγράφουν οι βασικοί δείκτες του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης λίγο μετά το άνοιγμα της πρώτης συνεδρίασης της εβδομάδας, καθώς η έξαρση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στις ΗΠΑ και το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για ένα νέο πακέτο τόνωσης της αμερικανικής οικονομίας επιβαρύνουν το κλίμα στις αγορές.

 
Λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης, ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας κινείται πτωτικά κατά 731,56 μονάδες (-2,58%), στις 27.604,01 μονάδες, ο Nasdaq κατά 188,6 μονάδες (-1,63%), στις 11.359,68 μονάδες και ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, κατά 70,49 μονάδες (-2,03%), στις 3.394,9 μονάδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE