Ισχυρές απώλειες της Wall Street λόγω έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού

Ισχυρές απώλειες της Wall Street λόγω έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού

Ισχυρές απώλειες καταγράφουν οι βασικοί δείκτες του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης λίγο μετά το άνοιγμα της πρώτης συνεδρίασης της εβδομάδας, καθώς η έξαρση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στις ΗΠΑ και το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για ένα νέο πακέτο τόνωσης της αμερικανικής οικονομίας επιβαρύνουν το κλίμα στις αγορές.

 
Λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης, ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας κινείται πτωτικά κατά 731,56 μονάδες (-2,58%), στις 27.604,01 μονάδες, ο Nasdaq κατά 188,6 μονάδες (-1,63%), στις 11.359,68 μονάδες και ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, κατά 70,49 μονάδες (-2,03%), στις 3.394,9 μονάδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE