Ισχυρές απώλειες της Wall Street λόγω έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού

Ισχυρές απώλειες της Wall Street λόγω έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού

Ισχυρές απώλειες καταγράφουν οι βασικοί δείκτες του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης λίγο μετά το άνοιγμα της πρώτης συνεδρίασης της εβδομάδας, καθώς η έξαρση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στις ΗΠΑ και το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για ένα νέο πακέτο τόνωσης της αμερικανικής οικονομίας επιβαρύνουν το κλίμα στις αγορές.

 
Λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης, ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας κινείται πτωτικά κατά 731,56 μονάδες (-2,58%), στις 27.604,01 μονάδες, ο Nasdaq κατά 188,6 μονάδες (-1,63%), στις 11.359,68 μονάδες και ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, κατά 70,49 μονάδες (-2,03%), στις 3.394,9 μονάδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί δημοσίως να αποφεύγει κάθε συζήτηση που αφορά τις προεδρικές εκλογές του 2028, ωστόσο στο Προεδρικό γνωρίζουν καλά ότι η πολιτική συγκυρία εξελίσσεται ευνοϊκά για τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE