Παντρεύεται! Ποιά τραγουδίστρια δήλωσε χθες στα Mad Walk τα χαρμόσυνα νέα; (VIDEO)

Παντρεύεται! Ποιά τραγουδίστρια δήλωσε χθες στα Mad Walk τα χαρμόσυνα νέα; (VIDEO)

«Ο γάμος, η οικογένεια και τα παιδιά είναι σίγουρα σκοπός ζωής. Πώς τον φαντάζομαι; Σε μια εκκλησία στο Χαϊδάρι, στο μέρος που γεννήθηκα. Θέλω να είναι ένας παραδοσιακός γάμος, όπως ήταν της Πέγκυς Ζήνα, με αρνιά και κατσίκια».

Αυτά είχε παραδεχτεί αποκλειστικά στο People, πριν από περίπου ένα χρόνο η Μελίνα Μακρή από τους Vegas.

Τώρα, ένα χρόνο μετά, η ίδια το ανακοίνωσε για πρώτη φορά στο Madwalk, χθες βράδυ «Το Νοέμβριο παντρεύομαι, σωστά το έχετε μάθει», είπε στους δημοσιογράφους και συμπλήρωσε γεμάτη χαρά: «Είμαι με ένα παιδί εδώ και επτά χρόνια και το αποφασίσαμε τελικά. Είμαστε πάρα πολύ καλά!»


Δείτε την να αποκαλύπτει τα χαρμόσυνα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE