Παντρεύεται! Ποιά τραγουδίστρια δήλωσε χθες στα Mad Walk τα χαρμόσυνα νέα; (VIDEO)

Παντρεύεται! Ποιά τραγουδίστρια δήλωσε χθες στα Mad Walk τα χαρμόσυνα νέα; (VIDEO)

«Ο γάμος, η οικογένεια και τα παιδιά είναι σίγουρα σκοπός ζωής. Πώς τον φαντάζομαι; Σε μια εκκλησία στο Χαϊδάρι, στο μέρος που γεννήθηκα. Θέλω να είναι ένας παραδοσιακός γάμος, όπως ήταν της Πέγκυς Ζήνα, με αρνιά και κατσίκια».

Αυτά είχε παραδεχτεί αποκλειστικά στο People, πριν από περίπου ένα χρόνο η Μελίνα Μακρή από τους Vegas.

Τώρα, ένα χρόνο μετά, η ίδια το ανακοίνωσε για πρώτη φορά στο Madwalk, χθες βράδυ «Το Νοέμβριο παντρεύομαι, σωστά το έχετε μάθει», είπε στους δημοσιογράφους και συμπλήρωσε γεμάτη χαρά: «Είμαι με ένα παιδί εδώ και επτά χρόνια και το αποφασίσαμε τελικά. Είμαστε πάρα πολύ καλά!»


Δείτε την να αποκαλύπτει τα χαρμόσυνα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE