'Ναι' Υπουργού Υγείας στους κυνηγούς - Ανακοίνωση

'Ναι' Υπουργού Υγείας στους κυνηγούς - Ανακοίνωση

«Ναι» του Υπουργού Υγείας για τους κυνηγούς που ζητούν να διακινηθούν από τις 03:00 το πρωί, 2 ώρες νωρίτερα δηλαδή από την ώρα που προνοεί το διάταγμα.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, οι κυνηγοί πρέπει να έχουν μαζί τους ανανεωμένη άδεια κυνηγιού.

Το διάταγμα έχει διαφοροποιηθεί από τον Υπουργό Υγείας και έχει δοθεί στην δημοσιότητα από τον τον Σύμβουλο του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα κυνηγιού και άγριας ζωής κ. Ανδρέα Κακουλλή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE