'Ναι' Υπουργού Υγείας στους κυνηγούς - Ανακοίνωση

'Ναι' Υπουργού Υγείας στους κυνηγούς - Ανακοίνωση

«Ναι» του Υπουργού Υγείας για τους κυνηγούς που ζητούν να διακινηθούν από τις 03:00 το πρωί, 2 ώρες νωρίτερα δηλαδή από την ώρα που προνοεί το διάταγμα.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, οι κυνηγοί πρέπει να έχουν μαζί τους ανανεωμένη άδεια κυνηγιού.

Το διάταγμα έχει διαφοροποιηθεί από τον Υπουργό Υγείας και έχει δοθεί στην δημοσιότητα από τον τον Σύμβουλο του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα κυνηγιού και άγριας ζωής κ. Ανδρέα Κακουλλή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE