'Ναι' Υπουργού Υγείας στους κυνηγούς - Ανακοίνωση

'Ναι' Υπουργού Υγείας στους κυνηγούς - Ανακοίνωση

«Ναι» του Υπουργού Υγείας για τους κυνηγούς που ζητούν να διακινηθούν από τις 03:00 το πρωί, 2 ώρες νωρίτερα δηλαδή από την ώρα που προνοεί το διάταγμα.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, οι κυνηγοί πρέπει να έχουν μαζί τους ανανεωμένη άδεια κυνηγιού.

Το διάταγμα έχει διαφοροποιηθεί από τον Υπουργό Υγείας και έχει δοθεί στην δημοσιότητα από τον τον Σύμβουλο του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα κυνηγιού και άγριας ζωής κ. Ανδρέα Κακουλλή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE