ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ… στις ΦΗΜΕΣ για τα περί επιστροφής Βλάνταν Μιλόγεβιτς στους Κυπριακούς πάγκους

ΑΠΑΝΤΗΣΗ… στις ΦΗΜΕΣ για τα περί επιστροφής Βλάνταν Μιλόγεβιτς στους Κυπριακούς πάγκους

Εδώ και μερικές ώρες υπάρχει φημολογία (κυρίως σε αθλητικά στέκια και με μηνύματα sms σε αθλητικές εκπομπές) πως ο γνώριμος μας από το πέρασμα του από τον πάγκο της Ομόνοιας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς (σεζόν 2015-2016), είναι στα υπόψιν για να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του ΑΠΟΕΛ, ως διάδοχος του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Δεν επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται, ότι προτάθηκε εκ νέου (είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη), ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά αυτό που μαθαίνει η στήλη από τον κύκλο (περιβάλλον) του Σέρβου κόουτς, είναι ότι στην παρούσα φάση δεν τον απασχολεί η περίπτωση να επιστρέψει στην Κύπρο για χάρη κάποιας μεγάλης ομάδας.

Βέβαια, από τη στιγμή που είχε μία εξαιρετική παρουσία στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, όπου μετέπειτα τον έφερε από την 28η Φεβρουαρίου στα… πετροδόλαρα και στον πάγκο της Al Ahli Saudi FC, θεωρείται δύσκολο ως απίθανο να πει ότι θα φύγει από το καλό χρήμα που αμείβεται.

Φυσικά, ποτέ μην πεις ποτέ, ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει του καθενός η επόμενη μέρα, αλλά αυτή τη στιγμή η ενημέρωση που λαμβάνει η στήλη είναι ότι δεν επιθυμεί ο Μιλόγεβιτς με τα δεδομένα που έχει μπροστά του να έρθει στη χώρα μας για κάποιο πάγκο Κυπριακής ομάδας.

Εάν θα αλλάξει κάτι στην πορεία θα φανεί…

Σ.Ν.

Διαβάστε επίσης: 

Πογιάτος για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ!

Κυκλοφορεί του Λαφράνς για «ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ»!

The post ΑΠΑΝΤΗΣΗ… στις ΦΗΜΕΣ για τα περί επιστροφής Βλάνταν Μιλόγεβιτς στους Κυπριακούς πάγκους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top