Ζόζεφιν: Μιλά για την προσωπική της ζωή και ξεκαθαρίζει αν είναι ζευγάρι με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

Ζόζεφιν: Μιλά για την προσωπική της ζωή και ξεκαθαρίζει αν είναι ζευγάρι με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

Στην εφημερίδα On time και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Ζόζεφιν, που έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία της στο «Just the 2 of Us».

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες ότι η τραγουδίστρια και ο παρτενέρ της στο μουσικό σόου, Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι ζευγάρι.

Η Ζόζεφιν ξεκαθάρισε: «Στο παιχνίδι είμαστε ζευγάρι με τον Νάσο. Στη ζωή δεν είμαστε. Είμαι ελεύθερη γιατί κάνω καριέρα. Ετοιμάζω το καινούργιο μου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σε ενάμιση μήνα».

Όσο για τις σέξι εμφανίσεις της στη σκηνή; Η τραγουδίστρια απαντά: «Καλλιτέχνις είμαι, η δουλειά μου είναι. Υπηρετώ ένα ρόλο στη σκηνή που έχει να κάνει με το τραγούδι. Όταν ένα τραγούδι είναι ποπ υπάρχει και το ανάλογο κόνσεπτ ντυσίματος».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE