ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δυστυχώς ξέφυγε η κατάσταση- Νέο αρνητικό ρεκόρ και «έκρηξη» κρουσμάτων

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δυστυχώς ξέφυγε η κατάσταση- Νέο αρνητικό ρεκόρ και «έκρηξη» κρουσμάτων

Μεγάλη ανησυχία στην Ελλάδα αφού τα νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 σημείωσαν ένα αλματώδη άνοδο. Άλλοι 10 συνάνθρωπόι μας έχασαν τη ζωή τους.

Tα κρούσματα σήμερα 28/10 είναι 1.547 ενώ το τελευταίο 24ωρο έχουν καταγραφεί 10 νέοι θάνατοι, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ. 108 άνθωποι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Από το σύνολο τα 78 συνδέονται με γνωστές συρροές και 52 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 34299 (ημερήσια μεταβολή +4.7%), εκ των οποίων 55.3% άνδρες.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 10, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 603 θάνατοι.Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 108 (68.5% άνδρες).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE