Θρήνος στην Αργολίδα: Απανθρακώθηκε o 26χρονος Νίκος μετά από τροχαίο

Θρήνος στην Αργολίδα: Απανθρακώθηκε o 26χρονος Νίκος μετά από τροχαίο

Στο πένθος βυθίστηκαν η περιοχή των Μυκηνών αλλά και γενικότερα η Αργολίδας για τον θάνατο ενός νέου άνδρα, ηλικίας μόλις 26 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα. Ο άτυχος άνδρας απανθρακώθηκε, μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοσμάς έχασε τη ζωή του λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/10), σε τροχαίο που έγινε κοντά στην Ασίνη, στο δρόμο Ναυπλίου – Τολού.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και έπεσε σε μάντρα σπιτιού με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου έσπευσε στο σημείο, αλλά ήταν πλέον αργά για τον άτυχο 26χρονο. Η αστυνομία Ναυπλίου διενεργεί έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Σε μια από τις πιο πυκνές διπλωματικά περιόδους των τελευταίων ετών εισέρχεται το Κυπριακό, με την προσωπική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να ετοιμάζεται για την καθοδική της επίσκεψη στον νησί στις αρχές Δεκεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE