Θρήνος στην Αργολίδα: Απανθρακώθηκε o 26χρονος Νίκος μετά από τροχαίο

Θρήνος στην Αργολίδα: Απανθρακώθηκε o 26χρονος Νίκος μετά από τροχαίο

Στο πένθος βυθίστηκαν η περιοχή των Μυκηνών αλλά και γενικότερα η Αργολίδας για τον θάνατο ενός νέου άνδρα, ηλικίας μόλις 26 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα. Ο άτυχος άνδρας απανθρακώθηκε, μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοσμάς έχασε τη ζωή του λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/10), σε τροχαίο που έγινε κοντά στην Ασίνη, στο δρόμο Ναυπλίου – Τολού.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και έπεσε σε μάντρα σπιτιού με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου έσπευσε στο σημείο, αλλά ήταν πλέον αργά για τον άτυχο 26χρονο. Η αστυνομία Ναυπλίου διενεργεί έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE