Θρήνος στην Αργολίδα: Απανθρακώθηκε o 26χρονος Νίκος μετά από τροχαίο

Θρήνος στην Αργολίδα: Απανθρακώθηκε o 26χρονος Νίκος μετά από τροχαίο

Στο πένθος βυθίστηκαν η περιοχή των Μυκηνών αλλά και γενικότερα η Αργολίδας για τον θάνατο ενός νέου άνδρα, ηλικίας μόλις 26 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα. Ο άτυχος άνδρας απανθρακώθηκε, μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοσμάς έχασε τη ζωή του λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/10), σε τροχαίο που έγινε κοντά στην Ασίνη, στο δρόμο Ναυπλίου – Τολού.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και έπεσε σε μάντρα σπιτιού με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου έσπευσε στο σημείο, αλλά ήταν πλέον αργά για τον άτυχο 26χρονο. Η αστυνομία Ναυπλίου διενεργεί έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

Την αποστολή της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος–Ελευθερία», στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.