Έφυγε νωρίς ο Νικόλας – Δεν ΕΧΑΣΕ η Νότιγχαμ

Έφυγε νωρίς ο Νικόλας – Δεν ΕΧΑΣΕ η Νότιγχαμ

Κόκκινη κάρτα δέχθηκε ο Νικόλας Ιωάννου στο 44ο λεπτό του χθεσινού αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ εκτός έδρας με τη Λούτον, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Chambionship. 

Eκείνη τη στιγμή η ομάδα του Κύπριου διεθνούς έχανε με 1-0, παρόλα αυτά κατάφερε στην επανάληψη να ισοφαρίσει και να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το 1-1 σημειώθηκε από αυτογκόλ του Ρέι.

The post Έφυγε νωρίς ο Νικόλας – Δεν ΕΧΑΣΕ η Νότιγχαμ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE