ΠΑΦΟΣ: Υπόθεση κυβείας διερευνά η Αστυνομία - Καταγγέλθηκε υποστατικό

ΠΑΦΟΣ: Υπόθεση κυβείας διερευνά η Αστυνομία - Καταγγέλθηκε υποστατικό

Υπόθεση κυβείας διερευνά η Αστυνομία Πάφου, στο πλαίσιο της οποίας κατηγορήθηκαν πέντε πρόσωπα και ο ιδιοκτήτης  υποστατικού και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες σε υποστατικό ότι πέντε πρόσωπα διαφόρων ηλικιών, από 48 μέχρι 60,  επιδίδονταν σε κυβεία. Όλοι κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα στο Δικαστήριο. 

Καταγγέλθηκε επίσης ο υπεύθυνος του υποστατικού που ήταν τη συγκεκριμένη ώρα στο υποστατικό.

Επίσης κατασχέθηκαν 104 τραπουλόχαρτα, και 44 φίσσες διαφόρων χρωμάτων.

Ο κεντρικός σταθμός Πάφου διερευνά την υπόθεση  ενώ οι επιχειρήσεις για την πάταξη της κυβείας συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE