ΠΑΦΟΣ: Υπόθεση κυβείας διερευνά η Αστυνομία - Καταγγέλθηκε υποστατικό

ΠΑΦΟΣ: Υπόθεση κυβείας διερευνά η Αστυνομία - Καταγγέλθηκε υποστατικό

Υπόθεση κυβείας διερευνά η Αστυνομία Πάφου, στο πλαίσιο της οποίας κατηγορήθηκαν πέντε πρόσωπα και ο ιδιοκτήτης  υποστατικού και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες σε υποστατικό ότι πέντε πρόσωπα διαφόρων ηλικιών, από 48 μέχρι 60,  επιδίδονταν σε κυβεία. Όλοι κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα στο Δικαστήριο. 

Καταγγέλθηκε επίσης ο υπεύθυνος του υποστατικού που ήταν τη συγκεκριμένη ώρα στο υποστατικό.

Επίσης κατασχέθηκαν 104 τραπουλόχαρτα, και 44 φίσσες διαφόρων χρωμάτων.

Ο κεντρικός σταθμός Πάφου διερευνά την υπόθεση  ενώ οι επιχειρήσεις για την πάταξη της κυβείας συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.