ΠΑΦΟΣ: Υπόθεση κυβείας διερευνά η Αστυνομία - Καταγγέλθηκε υποστατικό

ΠΑΦΟΣ: Υπόθεση κυβείας διερευνά η Αστυνομία - Καταγγέλθηκε υποστατικό

Υπόθεση κυβείας διερευνά η Αστυνομία Πάφου, στο πλαίσιο της οποίας κατηγορήθηκαν πέντε πρόσωπα και ο ιδιοκτήτης  υποστατικού και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες σε υποστατικό ότι πέντε πρόσωπα διαφόρων ηλικιών, από 48 μέχρι 60,  επιδίδονταν σε κυβεία. Όλοι κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα στο Δικαστήριο. 

Καταγγέλθηκε επίσης ο υπεύθυνος του υποστατικού που ήταν τη συγκεκριμένη ώρα στο υποστατικό.

Επίσης κατασχέθηκαν 104 τραπουλόχαρτα, και 44 φίσσες διαφόρων χρωμάτων.

Ο κεντρικός σταθμός Πάφου διερευνά την υπόθεση  ενώ οι επιχειρήσεις για την πάταξη της κυβείας συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE