Στη διεθνή έκθεση εισαγωγών Σανγκάης προσβλέπουν οι ιταλικές επιχειρήσεις για ανάκαμψη οικονομίας

Στη διεθνή έκθεση εισαγωγών Σανγκάης προσβλέπουν οι ιταλικές επιχειρήσεις για ανάκαμψη οικονομίας

Οι εταιρικές φίρμες πίσω από το εμπορικό σήμα "Made in Italy" υποφέρουν για μήνες από χαμηλούς ρυθμούς παραγωγής, εξαιτίας της εφαρμογής περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της COVID-19, αλλά και την επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας, ενώ την περίοδο αυτή, κοιτούν όλο και περισσότερο προς τη Σανγκάη, ως έναν ουσιαστικό εμπορικό προορισμό, για την επιτάχυνση της οικονομικής ανάκαμψης τους.

Η διεθνής έκθεση εισαγωγών (The China International Import Expo -CIIE) που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο, αποτελεί ένα ορόσημο στο ημερολόγιο των εξαγωγέων, διεθνώς. Ωστόσο, φέτος, έχει ακόμη μεγαλύτερη σπουδαιότητα.

Η αναφερόμενη έκθεση, είναι από τις λιγοστές διεθνείς εκθεσιακές διοργανώσεις, που δεν αναγκάστηκαν να μειώσουν τη διάρκεια τους ή να μετακινηθούν χρονικά στο ημερολόγιο, επιλέγοντας μία νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή τους.

"Χάθηκε πολύς χρόνος (στη διάρκεια της απαγόρευσης της κυκλοφορίας) και αυτό ταρακούνησε τις διεθνείς αγορές εισαγωγών και εξαγωγών με δραματικό τρόπο" δήλωσε ο Νίκολα Γκουερίνι διευθυντής του Ινστιτούτου Μόδας του Μιλάνου στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE