Ασύλληπτη τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρά δύο αδέλφια 13 και 15 ετών μετά από θαλάσσιο δυστύχημα

Ασύλληπτη τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρά δύο αδέλφια 13 και 15 ετών μετά από θαλάσσιο δυστύχημα

Συγκλονίζει η τραγωδία στη Ρόδο με δύο αδέλφια, ηλικίας 13 και 15 ετών, να χάνουν τη ζωή τους όταν έκαναν parsailing στην Λίνδο και παρασύρθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους, πάνω σε βράχια. Ένα τρίτο ακόμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» πρόκειται για νέα παιδιά, τουρίστες που είχαν πάει στο νησί για διακοπές πριν από μερικές μέρες κι έκαναν θαλάσσιο σπορ με αλεξίπτωτο όταν ξαφνικά έσπασε το σκοινί που τραβούσε το αλεξίπτωτο τους, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τους ανέμους και να πέσουν από μεγάλο ύψος στο ακρωτήρι Γκίνας, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στους Πεύκους και τη Λίνδο.

Ασθενοφόρο μετέφερε στο νοσοκομείο της Ρόδου σε κρίσιμη κατάσταση το τρίτο παιδί και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη από τους λιμενικούς ο υπεύθυνος για τη λειτουργία των θαλασσίων σπορ και ο χειριστής του ταχύπλοου  οι οποίοι θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE