Σαουδική Αραβία: Επίθεση με μαχαίρι στo γαλλικό προξενείο

Σαουδική Αραβία: Επίθεση με μαχαίρι στo γαλλικό προξενείο

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, αφότου μαχαίρωσε φρουρό του γαλλικού προξενείου, ανακοίνωσε την Πέμπτη 29/10 η επίσημη Υπηρεσία Τύπου της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας χρησιμοποίησε ένα «αιχμηρό εργαλείο» για να μαχαιρώσει τον φρουρό. Η κατάσταση της υγείας του φρουρού δεν έχει γίνει γνωστή.

Είχε προηγηθεί επίθεση με μαχαίρι, με τρία θύματα, σε καθεδρικό ναό στη Νίκαια, ενώ και η Γαλλική αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε άντρα που φώναζε  'Αλάχου Άκμπαρ' στην Αβινιόν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE