Χ. ΑΝΔΡΕOY: 'Ορθά ενήργησε η Αστυνομία στη Λεμεσό - Αποτρέψαμε χειρότερες καταστάσεις'

Χ. ΑΝΔΡΕOY: 'Ορθά ενήργησε η Αστυνομία στη Λεμεσό - Αποτρέψαμε χειρότερες καταστάσεις'

Έγινε αξιολόγηση κινδύνου και καταστρώθηκε σχέδιο δράσης για τη χθεσινοβραδινή διαμαρτυρία στη Λεμεσό, ενώ τα μέλη μας απέτρεψαν χειρότερες καταστάσεις, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Κληθείς να σχολιάσει τα έκτροπα που σημειώθηκαν κατά τη μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας και την πορεία πολιτών, κατά της διαφθοράς και των περιοριστικών μέτρων, ο Ανδρέου είπε πως εκατόν περίπου πρόσωπα «φαίνεται ότι είχαν παρεισφρήσει στην εκδήλωση και κατά τη διάρκεια της πορείας είχαν αποσπαστεί και είχαν προβεί σε όλες αυτές τις οχλαγωγίες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE