Χ. ΑΝΔΡΕOY: 'Ορθά ενήργησε η Αστυνομία στη Λεμεσό - Αποτρέψαμε χειρότερες καταστάσεις'

Χ. ΑΝΔΡΕOY: 'Ορθά ενήργησε η Αστυνομία στη Λεμεσό - Αποτρέψαμε χειρότερες καταστάσεις'

Έγινε αξιολόγηση κινδύνου και καταστρώθηκε σχέδιο δράσης για τη χθεσινοβραδινή διαμαρτυρία στη Λεμεσό, ενώ τα μέλη μας απέτρεψαν χειρότερες καταστάσεις, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Κληθείς να σχολιάσει τα έκτροπα που σημειώθηκαν κατά τη μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας και την πορεία πολιτών, κατά της διαφθοράς και των περιοριστικών μέτρων, ο Ανδρέου είπε πως εκατόν περίπου πρόσωπα «φαίνεται ότι είχαν παρεισφρήσει στην εκδήλωση και κατά τη διάρκεια της πορείας είχαν αποσπαστεί και είχαν προβεί σε όλες αυτές τις οχλαγωγίες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE