Χ. ΑΝΔΡΕOY: 'Ορθά ενήργησε η Αστυνομία στη Λεμεσό - Αποτρέψαμε χειρότερες καταστάσεις'

Χ. ΑΝΔΡΕOY: 'Ορθά ενήργησε η Αστυνομία στη Λεμεσό - Αποτρέψαμε χειρότερες καταστάσεις'

Έγινε αξιολόγηση κινδύνου και καταστρώθηκε σχέδιο δράσης για τη χθεσινοβραδινή διαμαρτυρία στη Λεμεσό, ενώ τα μέλη μας απέτρεψαν χειρότερες καταστάσεις, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Κληθείς να σχολιάσει τα έκτροπα που σημειώθηκαν κατά τη μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας και την πορεία πολιτών, κατά της διαφθοράς και των περιοριστικών μέτρων, ο Ανδρέου είπε πως εκατόν περίπου πρόσωπα «φαίνεται ότι είχαν παρεισφρήσει στην εκδήλωση και κατά τη διάρκεια της πορείας είχαν αποσπαστεί και είχαν προβεί σε όλες αυτές τις οχλαγωγίες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE