Χ. ΑΝΔΡΕOY: 'Ορθά ενήργησε η Αστυνομία στη Λεμεσό - Αποτρέψαμε χειρότερες καταστάσεις'

Χ. ΑΝΔΡΕOY: 'Ορθά ενήργησε η Αστυνομία στη Λεμεσό - Αποτρέψαμε χειρότερες καταστάσεις'

Έγινε αξιολόγηση κινδύνου και καταστρώθηκε σχέδιο δράσης για τη χθεσινοβραδινή διαμαρτυρία στη Λεμεσό, ενώ τα μέλη μας απέτρεψαν χειρότερες καταστάσεις, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Κληθείς να σχολιάσει τα έκτροπα που σημειώθηκαν κατά τη μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας και την πορεία πολιτών, κατά της διαφθοράς και των περιοριστικών μέτρων, ο Ανδρέου είπε πως εκατόν περίπου πρόσωπα «φαίνεται ότι είχαν παρεισφρήσει στην εκδήλωση και κατά τη διάρκεια της πορείας είχαν αποσπαστεί και είχαν προβεί σε όλες αυτές τις οχλαγωγίες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE