Χ. ΑΝΔΡΕOY: 'Ορθά ενήργησε η Αστυνομία στη Λεμεσό - Αποτρέψαμε χειρότερες καταστάσεις'

Χ. ΑΝΔΡΕOY: 'Ορθά ενήργησε η Αστυνομία στη Λεμεσό - Αποτρέψαμε χειρότερες καταστάσεις'

Έγινε αξιολόγηση κινδύνου και καταστρώθηκε σχέδιο δράσης για τη χθεσινοβραδινή διαμαρτυρία στη Λεμεσό, ενώ τα μέλη μας απέτρεψαν χειρότερες καταστάσεις, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Κληθείς να σχολιάσει τα έκτροπα που σημειώθηκαν κατά τη μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας και την πορεία πολιτών, κατά της διαφθοράς και των περιοριστικών μέτρων, ο Ανδρέου είπε πως εκατόν περίπου πρόσωπα «φαίνεται ότι είχαν παρεισφρήσει στην εκδήλωση και κατά τη διάρκεια της πορείας είχαν αποσπαστεί και είχαν προβεί σε όλες αυτές τις οχλαγωγίες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE