ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα χρειαστεί να «ΠΕΤΑΞΕΙ» με τους Ολλανδούς για να έχει κέρδος… Πιθανή ενδεκάδα Μπεργκ

Θα χρειαστεί να «ΠΕΤΑΞΕΙ» με τους Ολλανδούς για να έχει κέρδος… Πιθανή ενδεκάδα Μπεργκ

Πήρε βαθμό, φλέρταρε και με τους τρεις στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, σήμερα (22:00- Cytavision Sports 4) βρίσκει πιο ψηλό εμπόδιο μπροστά της η Ομόνοια.

Φιλοξενεί την Ολλανδική Αϊντχόφεν, μια ομάδα που πέρσι τον Αύγουστο πέρασε… αέρας από το ΓΣΠ, νικώντας τον Απόλλωνα με 4-0 (τον είχε κερδίσει με 3-0 στην έδρα της). Το σημερινό ματς, γίνεται βεβαίως στην εποχή του κορωνοϊού, χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Η ομάδα της Ολλανδίας, έχει παίχτες έξω που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπως και κάποιους τραυματίες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι φαβορί. Ο Χέννιγκ Μπεργκ στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, αυτό το μήνυμα έδωσε, αν και πρόσθεσε ότι θα καταβάλουν προσπάθεια να βρουν τους τρόπους να πετύχουν την έκπληξη.

Ως γνωστό, δυο παίχτες των Ολλανδών, που είχαν «χτυπηθεί» από κορωνοϊό πριν ένα μήνα, λόγω του πρωτοκόλλου που ισχύει στο νησί μας, δεν μπήκαν στο αεροπλάνο. Πρόκειται για τους Ζάχαβι και Τέζε. Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Γερμανός αστέρας της ομάδας, Γκέτσε. Λογικά θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Η Ομόνοια θα μπει στο γήπεδο ακολουθώντας την γνωστή τακτική, να κλείσει τους διαδρόμους και να μην πατούν εύκολα στην περιοχή οι αντίπαλοι επιθετικοί. Ταυτόχρονα, θα ψάχνει τους τρόπους να κάμει τη «ζημιά» με κόντρα επιθέσεις ή με «στημένες» μπάλες.

Στο αμυντικό κομμάτι, θα χρειαστεί να κάμει το «τέλειο» παιχνίδι, για να μην παραβιαστεί η εστία του Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος «γίγαντας» προετοιμάστηκε ψυχολογικά, ότι ενδεχομένως να έχει πολύ περισσότερη πίεση, από το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας στην Τούμπα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Μπεργκ να κατεβάσει τους άλλους δέκα που άρχισαν στην Θεσσαλονίκη. Στα αμυντικά άκρα οι Χούμποτσαν δεξιά, Λέζιακς αριστερά. Λανγκ και Λούφτνερ οι σέντερ μπακ.

Τριάδα στον άξονα οι Γκόμες, Γκόμεθ και Παπουλής. Μποτεάκ, Τζιωνής στα «φτερά» και Ντουρίς σέντερ φορ.

Η διοίκηση απευθύνθηκε στην Κυβέρνηση και στο Υπουργείο Υγείας, για να… ανοίξουν οι κερκίδες για αριθμό οπαδών της ομάδας. Παρόλα αυτά δεν έγινε… εξαίρεση και το ματς θα είναι με άδειες κερκίδες.

The post Θα χρειαστεί να «ΠΕΤΑΞΕΙ» με τους Ολλανδούς για να έχει κέρδος… Πιθανή ενδεκάδα Μπεργκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top