Πετρίδης για τα οικονομικά: «Δεν είμαι εδώ για να χρεοκοπήσω τον ΑΠΟΕΛ – Προκαλώ…»

Πετρίδης για τα οικονομικά: «Δεν είμαι εδώ για να χρεοκοπήσω τον ΑΠΟΕΛ – Προκαλώ…»

Μιλώντας στην εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR» ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, έκανε σαφές πως δεν θα κινδυνέψει οικονομικά η ομάδα από την προεδρία του.

Η σχετική αναφορά του: 

Για τα οικονομικά: «Θέλω να επιβεβαιώσω ξανά τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ πως δεν είμαι εδώ για να χρεοκοπήσω τον ΑΠΟΕΛ. Ρωτήστε και προκαλώ τον οποιοδήποτε αν άφησα οικονομικά εκκρεμότητα το 2006 όταν έφυγα. Το ίδιο και τώρα. Διαβεβαιώνω πως ο ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να κινδυνέψει οικονομικά».

The post Πετρίδης για τα οικονομικά: «Δεν είμαι εδώ για να χρεοκοπήσω τον ΑΠΟΕΛ – Προκαλώ…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.