Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ και του Ζόρντι Γκόμεθ στη συνέντευξη τύπου

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ και του Ζόρντι Γκόμεθ στη συνέντευξη τύπου

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και την Αϊντχόφεν για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής της Κυπριακής ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ.

Δηλώσεις και από τον Ζόρντι Γκόμεθ.

Αναλυτικά:

«Δύσκολο ματς. Πιστεύω ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι στην Ευρώπη μέχρι σήμερα και ήδη είχαμε κάνει καλά ματς. Το να ανταγωνιστούμε τον Γκέτζε, τον Μάλεν ήταν πολύ δύσκολο αλλά είχαμε καλή απόδοση. Μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος. Μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα σε αυτή την φάση. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και την εμφάνιση. Τέτοιες ομάδες μπορούν να σε τιμωρήσουν σε κάθε ευκαιρία. Το γκολ του Ζόρντι ήταν σπάνιας ομορφιάς, δεν το βλέπεις συχνά. Είχε ποιότητα στην εκτέλεση».

The post Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ και του Ζόρντι Γκόμεθ στη συνέντευξη τύπου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE