ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάρολ από τα παλιά και η Ρεάλ «λύγισε» την Μπάγερν (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Κάρολ από τα παλιά και η Ρεάλ «λύγισε» την Μπάγερν (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Επιτέλους… νίκη για την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ευρωλίγκα. Η «βασίλισσα», δυσκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό 100-82, κατέβαλε την αντίσταση της μαχητικής Μπάγερν Μονάχου στην Μαδρίτη και έφτασε σε ρεκόρ 2-4, αφήνοντας τους βαυαρούς στο 2-4.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο ο Τζέισι Κάρολ με 19 πόντους, πολύ καλή απόδοση και από τους Τόμπκινς και Ράντολφ με 16 και 13 πόντους αντίστοιχα. Για την Μπάγερν, εξαιρετική ήταν οι Μπόλντγουϊν και Ρέινολντς με 18 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Το ματς

Το παιχνίδι στιγματίστηκε στην αρχή του από τις δύο τεχνικές ποινές που δέχθηκε από τον συμπατριώτη του, Λουίτζι Λαμόνικα, ο Αντρέα Τρινκιέρι, για διαμαρτυρία στους διαιτητές για την ίδια φάση, μετά από τριάμισι λεπτά παιχνιδιού.

Στο αγωνιστικό, με τους Κάρολ και Ράντολφ σκόραραν κατά ριππάς, η Ρεάλ προηγήθηκε 19-10 στο 5’. Η Μπάγερν, κρατιόταν σε επαφή με το σκορ χάρη στα επιθετικά ριμπάουντ και τις λύσεις που έδινε ο Μπόλντγουϊν (25-17 στο 8’), όμως η «βασίλισσα» έφτασε την διαφορά σε διψήφια επίπεδα ,στο τέλος του δεκαλέπτου.

Η αντίδραση των βαυαρών ήταν άμεση, με τον Ρέινολντς να σκοράρει, αρχικά για το 33-28 στο 13’. Ο εξαιρετικός Μπόλντγουϊον πετύχαινε καλάθια, μαζί με τους Ζίπσερ και Τόμας και δημιουργούσε και έτσι η Μπάγερν πέρασε μπροστά με 36-35 στο 16’, με επί μέρος 19-8. Οι γηπεδούχοι πάντως πήραν πόντους από Τόμπκινς, Γιούλ και Καμπάτσο και προηγήθηκαν 49-45 στην ανάπαυλα.

Η Μπάγερν και συγκεκριμένα ο Μπόλντγουϊν, συνέχισαν να είναι ανταγωνιστικοί και στο δεύτερο ημίχρονο στην Μαδρίτη, ισοφαρίζοντας σε 53-53 στο 23’. Στην συνέχεια η Ρεάλ πέρασε την μπάλα στον Ταβάρες για το υπέρ της 65-57, τρία λεπτά πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Η διαφορά πήγε στο +9 με ένα ακόμα… ξέσπασμα των Κάρολ και Τόμπκινς και οι παίκτες του Λάσο ήλεγχαν πλέον τον αγώνα. Με γκολ-φάουλ του Αμπάλντε, η διαφορά πήγε για πρώτη φορά στο +13 (74-61 στο 31’), ενώ όταν μπήκε στην εξίσωση και ο Γκαρούμπα, το σκορ πήγε στο 81-65, εξίμισι λεπτά πριν το φινάλε.

Οι γηπεδούχοι που έκαναν ελάχιστα λάθη (σ.σ. μόλις 4) κάπου εκεί χαλάρωσαν και η Μπάγερν με τον Ρέινολντς να κυριαρχεί, μείωσε σε 89-78, με 2’:40’’ να απομένουν. Ο Γιουλ με συνεχόμενα τρίποντα «καθάρισε» οριστικά την υπόθεση νίκη για την «βασίλισσα».

Τα δεκάλεπτα: 27-17, 49-45, 70-61, 100-82.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα…

Πηγή: sport-fm.gr

The post Κάρολ από τα παλιά και η Ρεάλ «λύγισε» την Μπάγερν (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top