ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν νομίζουμε να ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ καλά αρκετοί ΑΠΟΕΛίστες…

Δεν νομίζουμε να ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ καλά αρκετοί ΑΠΟΕΛίστες…

Τον τελευταίο καιρό βλέπουν την ομάδα τους, να παραπαίει στον θεσμό του πρωταθλήματος. Δεν πήγε ούτε στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ, με αποτέλεσμα να καταστούν ζόρικα τα οικονομικά δεδομένα της εταιρίας. 

Ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης, στο ξεκίνημα της συνέντευξης του στον Γιώργο Λογίδη στην Cablenet, διέψευσε όσα γράφτηκαν ότι λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν έδιωξαν νωρίτερα τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ειδικά οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, που ασχολούνται με την οικονομική κατάσταση της ομάδας, λογικά δεν πρέπει να κοιμήθηκαν, ακούγοντας τα νούμερα που γνωστοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Εννοούμε, τις οφειλές προς το Κράτος, που από 5.5 εκατομμύρια που ήταν το 2013 όταν ανέλαβαν, έχουν πάει στα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως φυσικά και την εκτίμηση του, ότι το έλλειμμα της τρέχουσας σεζόν θα είναι 5 εκατομμύρια.

Επιπρόσθετα, ανέφερε, ότι ψάχνονται για να κάμουν δάνειο (όχι απαραίτητα από τραπεζικό οργανισμό, όπως διευκρίνισε), ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα να αναλάβει την εταιρία μεγαλομέτοχος! Να ακολουθήσουν δηλαδή το μοντέλο Ομόνοιας και Ανόρθωσης.

Τα νούμερα που ανάφερε ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ, θα αντιμετωπίζονταν διαφορετικά, αν τα έλεγε από την τηλεόραση, ο πρόεδρος κάποιας άλλης μεγάλης ομάδας.

Επειδή ακριβώς η ομάδα της Λευκωσίας, από το 2009 κι έπειτα έκανε απίστευτες πορείες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. “Μάζεψαν” τρελά λεφτά…

Όχι μόνο δεν έκαναν έργα υποδομής (αν εξαιρεθεί το προπονητικό κέντρο στον Αρχάγγελο), αλλά ούτε και επενδύσεις μακράς πνοής.

Γι’ αυτό και τώρα, ψάχνει επενδυτές για να μην καταστούν χειρότερα τα πράγματα στην πορεία.

*Μας έκανε εντύπωση ότι πήγε με σημειώσεις στο studio ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, κάτι που δεν έκανε σε προηγούμενες τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Τούτο φανερώνει, ότι πλέον δεν είναι τόσο άνετος να διαχειρίζεται τις κρίσεις…

*Στις 22:00 αλλάξαμε αναγκαστικά κανάλι, επειδή άρχισε το ματς της Ομόνοιας. Απ’ ότι καταλάβαμε, δεν είπε λέξη ο κύριος Πετρίδης, για το ζήτημα που αφορά στην πιθανότητα ανέγερσης δικής τους έδρας. Όπως είναι τα οικονομικά της εταιρίας, απ’ ότι καταλαβαίνουμε το “βάζουν” στο “ψυγείο”.

The post Δεν νομίζουμε να ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ καλά αρκετοί ΑΠΟΕΛίστες… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top