ΚΥΠΡΟΣ: Μέθυσε και έπιασε στα χέρια της τιμόνι - Προσέκρουσε σε σιδερένιο πάσσαλο

ΚΥΠΡΟΣ: Μέθυσε και έπιασε στα χέρια της τιμόνι - Προσέκρουσε σε σιδερένιο πάσσαλο

Με ποσοστό πενταπλάσιο περίπου μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο όριο, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί 36χρονη οδηγός στην επαρχία Λάρνακας.

Η 36χρονη εντοπίστηκε μετά από οδική τροχαία σύγκρουση, η οποία σημειώθηκε γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 29/10, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, με κατεύθυνση από Λάρνακα προς Δεκέλεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε σιδερένιο πάσσαλο πεζοδρομίου, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Στην 36χρονη οδηγό του οχήματος, διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με τελική ένδειξη 105μg αντί 22μg.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE