ΚΥΠΡΟΣ: Μέθυσε και έπιασε στα χέρια της τιμόνι - Προσέκρουσε σε σιδερένιο πάσσαλο

ΚΥΠΡΟΣ: Μέθυσε και έπιασε στα χέρια της τιμόνι - Προσέκρουσε σε σιδερένιο πάσσαλο

Με ποσοστό πενταπλάσιο περίπου μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο όριο, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί 36χρονη οδηγός στην επαρχία Λάρνακας.

Η 36χρονη εντοπίστηκε μετά από οδική τροχαία σύγκρουση, η οποία σημειώθηκε γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 29/10, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, με κατεύθυνση από Λάρνακα προς Δεκέλεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε σιδερένιο πάσσαλο πεζοδρομίου, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Στην 36χρονη οδηγό του οχήματος, διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με τελική ένδειξη 105μg αντί 22μg.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE