Άλλοι ‘60' στην ‘Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων’ - Συμπεριλαμβάνονται και πρώην στελέχη ΔΗΚΟ - ΛΙΣΤΑ

Άλλοι ‘60' στην ‘Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων’ - Συμπεριλαμβάνονται και πρώην στελέχη ΔΗΚΟ - ΛΙΣΤΑ

Σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση από την Συνεργασία, άλλα 60 άτομα στηρίζουν την οργάνωση και τη λειτουργία της «Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων».

Όπως αναφέρεται, τα εν λόγω άτομα αφορούν τόσο ανέντακτους, όσο και πρώην μέλη του ΔΗΚΟ. Στην σχετική λίστα που έχει δοθεί στην δημοσιότητα, επισημαίνεται η ιδιότητα του κάθε μέλους και το κατά πόσον προέρχεται από τις γραμμές του ΔΗΚΟ.

Σημειώνουμε πως είναι η 3η δημοσίευση ονομάτων που εισχωρούν στο νεοσύστατο κίνημα.

Όπως αναφέρεται, το Κίνημα «δίνει την ευκαιρία ενεργούς συμμετοχής στα πολιτικά πράγματα του τόπου, όσων ελεύθερα σκεπτόμενων συμπατριωτών μας το επιθυμούν»

Δείτε τα ονόματα:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE