Άλλοι ‘60' στην ‘Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων’ - Συμπεριλαμβάνονται και πρώην στελέχη ΔΗΚΟ - ΛΙΣΤΑ

Άλλοι ‘60' στην ‘Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων’ - Συμπεριλαμβάνονται και πρώην στελέχη ΔΗΚΟ - ΛΙΣΤΑ

Σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση από την Συνεργασία, άλλα 60 άτομα στηρίζουν την οργάνωση και τη λειτουργία της «Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων».

Όπως αναφέρεται, τα εν λόγω άτομα αφορούν τόσο ανέντακτους, όσο και πρώην μέλη του ΔΗΚΟ. Στην σχετική λίστα που έχει δοθεί στην δημοσιότητα, επισημαίνεται η ιδιότητα του κάθε μέλους και το κατά πόσον προέρχεται από τις γραμμές του ΔΗΚΟ.

Σημειώνουμε πως είναι η 3η δημοσίευση ονομάτων που εισχωρούν στο νεοσύστατο κίνημα.

Όπως αναφέρεται, το Κίνημα «δίνει την ευκαιρία ενεργούς συμμετοχής στα πολιτικά πράγματα του τόπου, όσων ελεύθερα σκεπτόμενων συμπατριωτών μας το επιθυμούν»

Δείτε τα ονόματα:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE